Tips SM resultaten efter vecka 1 kommer här onsdag...

VINST !! 7-rätt på 5-Hundringen!

Ca. 95.000:- att dela på för er som var med på 5-Hundringen på lördagen.Stort grattis och vinsterna fortsätter flöda vår väg... Jackpot på V86 onsdag och på tillsammans kan du redan nu köpa in dig..Totalt 95.288kr 1st 7a 24st 6:or  226st 5:or 

Dagens trav

Travet i dag

Den här veckan kör vi en extra 5-Hundringen på V86 onsdag. Jackpot 12 miljoner och höga utdelningar varenda vecka gör att vi efter lördagens succe. Kör även onsdag. Raden kommer vara klar på onsdag förmiddag men du kan boka dina andel redan nu.

Dagens andelar på travet

-

161.339 rullpott på Bomben

5-Hundringen! 

Veckans 5-Hundringe.. Stor potential i dag när vi bara har en spik i M.T Joinville som "bara" är streckad på 17% .. Vi tackar och tar emot och hoppas Jorma sätter dit den och sen har vi gott om skrällar på systemet! 

En störtskön omgång från Örebro i dag med ca. 42 miljoner i potten!  Vi är efter sista veckorna succér på V75 och V86 dunderladdade att fortsätta vinst tåget. Här ser ni några av systemen i butiken, fler finns och ni missar väl inte vår sida på tillsammans där vi har över 25st olika system till eftermiddagen från 5:- till 1000:- / andel.. Välkommen in både i butiken och online!

Helgtrav!

Supersköna "sidospel" till V75 har vi i V4 innan V75 och V5 (sista 5 loppen i V75)  Vi har även top7 och en Grand slam 97:- till söndagen från Eskilstuna.. 

Start av Tips SM och 10 miljoner jackpot! 

Lördagslir!

Bra med vinster på bomb, topptips m.m på slutet och nu när det är lördag skall vi jobba mer vinster!

Andelarna i dag

Extra pengar på bomben, vi har laddat med system..

Trav

Dagens trav

Knallheta andelar!!

Ett helt gäng 8or på onsdagkvällen när bla. kanske sveriges hetaste system Butikshundringen satt igen, 7-rätt i lördag och 8-rätt i onsdags och flera stora vinster under året... Man skall tänka på i sammanhanget är det inget stort system så vi är ruggigt stolta att fortsätta leverera vinster där! 8-rätt på onsdagen även på Magiska Hundringen, Cash is king och stora Halvmiljonen. Inga jättepengar men 8 rätt är 8 rätt :) 

Jackpot på lörag och vi har öppnat upp fler system än någonsin från fler olika tippare än någonsin på vår tillsammans sida. Och ännu fler kommer i veckan. 42 Miljoner att lira om när Örebro står som värd på lördag. Vi kommer ha V75 system från och med torsdag i butiken men som sagt, köp in dig redan nu på tillsammans!

Från och men 1 november kommer det vara obligatorisk identifiering när du spelar på trav. Använd ditt körkort när du lirar med oss i butiken så hjälper vi dig! Finns en hel del fördelar med detta, bla. att ingen annan kan hämta ut din vinst även om du förlorar din lapp. Glömmer du hämta din vinst så sätts den in på ditt konto 10 dagar efter spelomången. Och du kan när du har atg-konto även vara med oss och lira på tillsammans. Kom in till butiken så fixar vi ett atg-konto till dig med hjälp av ditt körkort så du kan fortsätta lira i butik även efter 1 november... 

 Klicka på bilden ovan så kommer ni till aftonbladets artikel om vinsten för några veckor sen .. 

Välkommen till estable, Framtidens travcommunity