Öppetider midsommar: Midsommarafton 10-14. Lördag, söndag stängt.

V

V

Söndag V75!

Härlig midsommar omgång från Kalmar på söndag! Vi har laddat med system i butiken och ännu fler på tillsammans. Välkommen att hänga på!

Vilken midsommardag! 20.00 smäller det Tyskland - Svedala, hoppas hoppas på sverige men spelhjärnan och logiska tänkandet säger tysklandvinst.. 4.85 på att tyskarna vinner med 3 eller fler mål.. Hopppas jag har fel! :)  Finfina lir och även travet bjuder på dunderfina lopp .. 

Midsommarafton!

Gladmidsommar! Här är dagens lir..

Helgspel!

10 Miljoner jackpot på stryktet och en himla massa sköna helgspel med VM varenda dag.. Här är några av andelarna i butiken.. Inte hunnit fått med allt vi har många fler bomber, challenge m.m

913 Millar...

ENORM pott på Eurojackpot ... 913 millar i potten..  Blir många sillar och nubbar för den pengen! :)

Midsommartrav!

GS 75 på midsommardagen och V64 / V4 till midsommarafton...Trevlig midsommar!

Torsdag! 

Smarrig vinst i går på V86! Vi sitter inte och rullar tummarna och nöjer oss med den utan har redan laddat om. Ikväll 4 miljoner jackpot på V64. Självklart även topptips.lunchtrav, bomb m.m. Tänk på att det är spelstopp 14.00 på bomb och topptips då Denmark - Australien är med på kupongerna och den startar 14...  Nu även i butiken: V64 och V4 till självaste midsommarafton. Grandslam 75 till midsommardagen. (ruggiga lopp där med willian, perfect spirit mfl) Och Hundringen m.m till söndagens V75... 5-Hundringen kommer i morgon på midsommarafton.

Vinst !!! 

En av våra andelar på tillsammans satt klockrent på onsdagen (Ego boy jr insats 79:-) 25st glada köpare får dela på drygt 56.000:- stort grattis till er som var med!
Nya system finns redan nu att köpa till veckans V75 som startar 16.20 på söndag.

10 Miljoner i kväll!

Jägersro V86 och mäktiga 10 Miljoner i potten den här jackpotkvällen.  Laddat med system i butiken och här ser ni några av dem nedanför. Missa inte att vi redan nu har i butiken system till midsommartravet med både V4or, GS75 m.m

Laddat även på Tilsammans, system från 5:- Välkommen in och kika

Onsdagslir!

Dagens VM-Matcher:
Portugal - Maroco 14.00
Uruguay - Saudiarabien 17.00
Iranien - Spanien 20.00
Bla. Bethard erbjuder 2.63 för trippeln Port, Uru, Span.. Snacka om ränta på pengarna :)
Lira här

Tisdag !!

Heja sverige!! Härlig 1-0 vinst i går mot koreanerna i går... Även om motståndet tyskland och mexio skrämmer en del och det kommer bli ruggigt svårt så är vi nu med i matchen! 

idag går VM vidare med Colombia - Japan, Polen - Senegal och Ryssland vs Egyptien.. Bomb, Topptips och mycket mer! Figge har satt tänderna i kvällens V64 från Solvalla och även en V4... Vi har även en lunchare som sitter idag! :) Häng på .. 

Måndagslir!

Wow nu är det dags .. Sweden går in i årets VM turnering och gör så mot våra asiatiska vänner sydkoreanerna.. Kommer bli en stenhård batalj och det gäller att plocka fram allt blått och gult ni kan hitta och hejja ordentligt! Vi har självklart laddat med lir till matchen och slänger ni in en 50-lapp eller mer på matchen slänger vi med en påse chips! 

5-Hundringen!

Jackpot 44 miljoner och kvällstrav med första start 20.30...