Jackpot 40 Miljoner på V75 !!   Start Tips SM lördag !!

5-hundringen!

J

tipsturbon!

Inget flyt alls i veckan . .var ruggigt nära vi fick in topptipset x 10 i onsdags.. hade kunnat bli en 40 lax på den .. men men vi tar 13 i eftermiddag!

travturbon!

Jakten på miljonerna igång och vi kör två "säkra kort" i 7 M.T Joinville och Nuncio.. Om inget konstigt händer vinner dessa och vi kan i lugn och ro jobba in lite sköna skrällar i övriga race! (vi fick även en hundring över till en dubbel) Nu kör vi!

V4 och v5 

V4an kör igång innan V75 loppen och V5 alltid lika intressant på lördagar...

Välkommen in på vår tillsammans sida! Där vi den här jackpotveckan har just nu hela 18st system i olika prisklasser att välja mellan. Våra tippare är dundertaggade och nu siktar vi helt klart på att jobba in den här jackpotten!

Klicka här för att komma till vår sida.

1000: Kung bores Chans!
475:- Stora Magiska
270:- Gyllene Tider!
259:- Cash Is King
236:- Ostron och champagne
196:- Risky Knut
176:- Joker 1
163:- Joker 2
146:- Joker 3
135:- Outsidern
105:- Magiska hundringen
100:- HBKT systemet
105:- Butikshundringen
88:   Tjejernas
66:-  Gold digger!
53:-  Tv-Systemet
20:-  Supertjugan
16:-  Simsalabim Little

V75 tipsen hittar ni här

travturbon!

Eftersom det var galopp igår kväll kör vi ikväll istället! Här är kvällens dubbel.

V75 från Örebro med Nuncio ett kanonfint 2-åringslopp och 40 Miljoner i potten! Vi har laddat med förhoppningsvis vinnande system och här kan ni se systemen i butiken:  (5-hundringen m.m kommer lördag)

stora tipset ! 

Stora tipsandelen 486:/ 8st delar .. Missa som sagt inte att Tips SM drar igång på lördag!

top7 !

Två olika system till lördagens omgång. Nuncio med spår ett blir grymt intressant att se .. 

Stryktips!

Första veckan i Tips SM 2017! Du har väl inte glömt anmäla dig! "See you on saturday" andelen var bäst förra veckan... Snart sitter nog en rejäl 13 rätt då flera av våra tippare har varit nära nära nu ett tag... Stora tipset kommer senare här .. 

Fredags lir!

Hbk möter Örebro ikväll.. Den hittar vi på topptips och bomb och nu är det verkligen sista minuten om det skall finnas någon som helst chans krävs seger på Eyravallen.. Jättepengar som vanligt på Eurojackpot, bara fåtal delar kvar i de systemen på fredag förmiddag.. 

Travturbon!

Vi hoppar kvällens spel på Travturbon.. Galopp i kväll och det känns faktiskt helt iskallt. Blir en dubbel i morgon fredag i stället!

tipsturbon!

Nu j-klar! :) En trippel i dag med tre hockeymatcher som bara skall in! En powerplay med 10:- insats och ett topptips .. nu kör vi!

tips sm

På lördag kör Tips SM igång! Anmäl dig i butiken så är du även med i Butiksmästaren där vi kommer följa upp varje vecka här hur det går .. Och som vanligt vinner alla som lyckas med den osannolika bedriften att få fler rätt än undertecknad en chokladkaka...

Regler: 64 rader (6st halvgarderingar) 6st veckor. De fem bästa veckorna räknas. För att vara med i butiksmästaren skall din rad lämnas in på Simsalabim alla veckorna.. 

Anmäl dig i butiken och lycka till!

Finfina kampanjer nu i vår fotobutik.

Sverigelott på köpet denna veckan! När du köper en av våra V75 andelar för minst 100:- och vinstbevakar med ditt atgkort/körkort!


Laddar innehåll...