JACKPOT idag  LÖRDAG. V75 40 MILJONER I 7-RÄTTSPOTTEN!  JACKPOT ÄVEN PÅ STRYKTIPSET 13 EXTRA SKÖNA MILJONER...

5-hundringen! 

Två spikar den här veckan. Vi avslutar med fina och mäktiga Araw Hoss som sannolikt kommer bli en riktig stjärna. Inget höjdarläge med bakspår men det här kommer Kontio avgöra i god tid innan linjen! Lite av en halvchansning med Digital Ink som vi inte riktigt vet var den står. Men börjar komma tillbaka och visade form vid lätt vinst senast. Onekligen klassen igänget och borde kunna sänka dessa med en tung baksida sista 700.. Ofattbart nog inte ens hälften så mycket streckad som favoriten Zenit brick så det är en spik med högt spelvärde... 11 andelar i dag, Nu jobbar vi in julklappspengarna! 

tipsturbon! 

Gott om vinster i veckan har gjort att vi har över 3200kr i potten! Detta investerat i ett riktigt rejält tips med 1hel och 10 halvgarderingar den här 13 miljoners dagen.. Detta och även ett litet topptips ser ni här nedanför .. Nu drar vi in lite sköna julstålar...

travturbon!

Rätt bra med pengar i potten efter vinsterna i tisdags.. Ett rejält V75 system till dagens jackpot omgång. Spik på lite av en halvchansning i 10 Prediction i avd 2.. Men jag tror det skall vara en riktig toppchans och vinner den ser det smått kusligt bra ut! :) Vi fick även råd med en liten V5a... Nu kör vi!

Kan bli stora dyra paket under granen om det går som det skall i eftermiddag! :) Störtskön jackpotomgång från Gävle. Här är några av systemen i butiken och som vanligt har vi laddat med olika tippare och system på vår tillsammans sida. Välkommen in även där.

V4, v5, v65 m.m

Vimmlar av sköna spel i dag! V4 innan V75 som vanligt intressant (10.000:- vinst förra lördagen) V5an där vi i dag spikar Digital Ink. en ca. 14% are direkt, vinner den blir vi farliga där. Två olika Top7 och missa inte V65 på kalmar ikväll där det är dubbeljackpot !!  Vi har även ett rejält system till söndagens Grandslam 75. 175:-/andel .. Missa inte att vi har söndagsöppet 12-16 den här veckan.

Jättepott även i dag på stryktipset ... Här ser ni några av systemen i butiken.. Och även topptips och Europatips..

Mina tips till V75 gävle lördag hittar ni här

turbotipset !

Eftersom vi inte lirade igår .. så kör vi lite idag i stället. En lången och en Oddset challenge.. Heja sverige! 

fredagslir!

Laddad fredag! Fredagskul med V64, Challenge satt igår igen, idag är det bla. superintressanta Sverige - Frankrike i damhandboll på kupongen m.m .. Bomb, Topptips, Eurojackpot m.m ..

Tipsturbon

Tipsturbon.. Vinst drygt 2900:- igår! I dag hittade jag inte mycket spelvärt så vi står över ikväll och kör i morgon istället!

travturbon!

Kvällens travturbo...

vinster igår!

Drygt 2900:- vinst på lången på Tipsturbon igår ! Nu blir vi farliga till helgen... Nya turbotips kommer här framåt kvällen... Vinst även på Challenge andelen 1980:- att dela. Lite småvinster även på Topptips m.m. Det går bra nu! :) Häng på..

torsdagsspel!!

Vinsterna fortsätter trilla in i veckan.. i dag: Bomb, hockey challenge, topptips och V64 från åby!

travturbon!!

Smakstart igår när både dd och V4 satt och gav drygt 3000:- ! Nya tag i kväll och det blev lite "extra lir" nu när vi är iform.. då av en V86 där det vankas jackpot i afton och det ser inte helt omöjligt ut att sätta 8an .. nu kör vi igen!

Julklappstips! Ett guldpaket med blandade lotter och lite julgodis.. 150:-