Summerheat vecka! V75 torsdag - söndag med Multijackpot på lördag. 

253.000:- Vinst!

Vilken vecka vi hade på tillsammans förra veckan .. Först jättevinsten på över 643.000:- på V86 och sen följde Mr. Johansson upp med att sätta dit sjuan i lördags på systemet Magiska Ostronet som gav totatl över 253.000:- att dela! Stort grattis alla ni som var med och missa inte att det är Summerheat vecka med V75 onsdag - söndag den här veckan.

Onsdag 22/8 Jägersro 19.30
Torsdag 23/8 Bjerke 19.30
Fredag 24/8 Bergsåker 19.30
Lördag 25/8 Bergsåker 16.20 MULTIJACKPOT
Söndag 26/8 Charlottenlund 14.30

Derbykval och superintressant V75 onsdag och sen Multijackpotomgång på lördag med en enorm pott att spela om!

Måndagslir!

Efter förra veckans vinster fortsätter vi nu direkt på måndagen! V4, V64, Topptips,Bomb Keno och mycket mer.. Välkommen in!

Veckans 5-Hundring!!

Två spikar från innern som vinner om de kan hålla ledningen men även kan vinna från andra positioner.. Jackpotten skall in! Stort lycka till alla ni som är med .. Här nedanför ser ni helgens rad, ha en riktigt skön helg och missa inte att det är V75 Summerheat nästa vecka. V75 onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Klart intressantast där onsdagens omgång från Jägersro med Derbykval och även lördagens från Bergsåker där vi lär få se bla. Readly Express och har en massiv multijackpot att ta hand om ... 

Mäktig jackpot med över 60 miljoner i sjurättspotten eftersom ingen har hittat 7-rätt två lördagar i rad .. Här ser ni några av systemen i butiken från många olika tippare. 5-hundringen kommer senare och ni missar väl inte systemen på vår tillsammans sida där vi bla. vann över 640.000:- på ett system i onsdag .. Häng på!

Sköna helglir!

V4 innan V75 by Figge, Missa inte den Figge sätter V4or på löpande band :) Undertecknad med en favoritspik på V5, sen är kupongen sprängfylld med sköna skrällar! Top7 med spik på Ural och en Grand slam till söndag ..  Välkommen in!

Nära nära flera veckor nu på stora tipset .. Tror vi sätter nån 13-rättare i dag när det är jättepengar att lira om! 

Drygt 5 tusen på Dicks andel i butiken igår.. och stor succé med flera vinster runt 5 tusen och så jättevinsten på över 640.000:- på tillsammans! 

Nya tag i dag! Jackpot på Europatipset, V64 från Bergsåker och mycket mer.. Välkommen in

Systemet Fredrik Jackpot på vår tillsammans sida satt klockrent och gav totalt 643.385:- att dela (över 80.000:-/andel) Stort stort GRATTIS till alla er som var med ....  Nära även på Magiska Hundringen, Ewys, Ego boy m.m och även lite plusspengar där också..

Nu laddar vi om mot jättejackpotten på lördag mot nya vinster med bla. Jättesystemet Fredrik Jackpot 1000:- finns nu att köpa här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/22187

EXTRA V75 IKVÄLL!

Mäktiga Jubileumspokalen i kväll på Solvalla. Kanske årets bästa 5-åringslopp som lockat idel storstjärnor.. Kommer bli ett häftigt race och det ligger som avd7 på kvällens extra V75. Vi har laddat med 4st olika system i butiken och många många fler på vår tillsammans sida.. Välkommen att hänga på.. (vi har även en V4 som drar igång innan V75)

Tisdag!

Returmöte för MFF i ungern som blir tufft efter 1-1 på hemmaplan. Vi håller tummarna för skåningarna att de tar sig vidare. Topptips och Bomb där den matchen är med... Lunchtrav från Årjäng som faktiskt ser riktigt spännande ut..

JACKPOT DELUXE!

Helt galen vecka det här.. Vi skall alltid spela med måtta men skall man vara med lite extra och lira någon vecka så är det denna :) Spelvärde deluxe! Vi kommer köra på tillsammans V75 tisdag Jägersro, V86 onsdag och V75 Lördag. När det gäller övriga jackpotlir så hittar ni andelar och system i butiken.. Lördagen blir något speciellt. Vet faktiskt inte om det hänt att ingen hittat 7-rätt två lördagar i rad... Onsdagens V86 blir mäktig, över 18 miljoner i den potten.

* DubbelJackpot V64 Färjestad 13 augusti med 5 milj kr till en vinnare med 6 rätt.
* Jackpot V86 Eskilstuna 15 augusti med 18 milj kr till en  vinnare med 8 rätt.
* Jackpot V65 Övrevoll torsdag 16 augusti med 700 000 kr till en vinnare med 6 rätt.
* SuperJackpot V75 Gävle 18 augusti med 63 milj kr till en vinnare med 7 rätt.
* Rollerpot på TOP 7 Gävle 18 augusti med 800 000:- till en  vinnare med 7 rätt.
* Jackpot Grand Slam 75 Tingsryd 19 augusti med 7 milj kr till en vinnare med 7 rätt


Extra Stora System på Tillsammans kommer det bli, just nu klart att: Onsdag - Fredrik Jackpot 850:- endast 10st delar. Nu finns även Magiska Ostronet 750:- öppnat till lördagens superpott och det kommer ett jättesystem 1000:- som öppnas senare i veckan. Välkommen till vår tillsammans sida

Måndag!

Vi bjuder på lite häriga måndagslir i regnet! :) V4 lunch och V4,V64 ikväll! Undertecknad har gjort en skön bomb som känns "klar" vilken bombsuccé vi haft sista veckorna.. Nu fortsätter vi! Topptips, Keno, Lotto you name it. Vi är laddade, very welcome!

Vilken makalös omgång det blev i går .. Först radade skrällarna upp sig och tillslut hittade ingen 7-rätt 2 system kvar till sista loppet i sverige som om Readly Express vunnit fått 19 mille var.. Kan tänka mig att man inte är helt nöjd om man sitter med en av dessa två lappar i dag:) Vi fick bla. lite femmor (drygt 5000:- att dela) på Magiska Ostron andelen och vi fick lite 12or på stryktipsandelar (nära nära även denna veckan snart sitter en rejäl 13) 
Duellen mellan Proupulsion vs Readly Express blev ett lopp över dryga tre varv vi sent skall glömma..Två av världens bästa hästar som båda vägrar ge sig ..Ni ser här på målfotot hur jämnt det blev det som sagt dryga 3km race..

I dag extra V75 från Dannero! Ni hittar systemen här om ni vill vara med. Sen storsatsar vi till tisdagens extra V75 från Solvalla och onsdagens Superjackpot på V86!

ckans 5-Hundringen!

Veckans 5-Hundring, idag tar vi ställning i sista loppet och spikar Readly Express... Dryga tre varv passar den här pansarvagnen och väl i ledningen blir ekipaget ruggigt svårslaget... Dont mind me tror jag "bara vinner" efter att även denne körts till ledningen tidigt även om motståndet är bra... Kul omgång med en rejäl jackpot! 11st delar idag... Här har ni raden som skall ge oss 7-rätt:

Gilla gärna vår facebooksida: