Torsdags lir!

Lite av dagens sköna lir kan ni spana på här nedanför...

Trav

Kvällens andelar

Andel

Andelar

Andelar

Andelar

Lunch trav

Andel på lunchen

-

Kvällens andelar på travet

V5

Halmstad V5 start 13.23

Lunchtrav

Lunch trav på Halmstad

5-Hundringen!!

Spännande jackpotomgång från Bergsåker i eftermiddag. 48 miljoner i sjurättspotten.. Två jättefavoriter i zenit brick och månprisen som båda är streckade på över 70%! Vi testar att gardera månprinsen som kanske inte trivs som allra bäst om banan blir lite blöt och eländig som det ser ut att kunna bli...  Här ser ni veckans systemem. Ha en fortsatt trevlig helg!

Andelar i dag och Söndag

Här ser ni några av systemen till lördagens sköna jackpotomgång... Fler system kommer under lördagens...

V75

Andelar

Dagens trav

Dagens andelar på travet

Bjuder här på lite kortare tips till kvällens V86. 

Avd1. Favorit 2 Ofelia O.E som har ett lopp i kroppen och var väl nästan lite lätt bortkörd sist när det blev målfototorsk. Visade att skor inte är något problem och känns helt klart hetast här. Mycket betrodd även 6 Kindy Cane som inte direkt imponerat i två raka galoppstarter..  Farligast mot favoriten känns helt klart 7 Melissa Montyoy från Löbrens stall. Fastnad i iskall rygg sist och håller formen. Bara 9% intressant..

Avd.2 Largo favorit och det är inte mycket att säga om. Visade form vid vinst i ett hyggligt gäng sist och från ledningen lär det vara toppchans. Kan dock bli lite klurigt att ta sig dit när bla. Global Thunder är innanför.. Kommer inte largo till spets känns 2.4.3 och jätteskrällen som har skönt dold form 12 Lass Revenue 3% givna på lappen. Lass Revenue kommer spikas på systemet superchansen!

Avd.3. Borde tro på skräll men tror favoriten vinner :) Det är är lite av urtypen av lopp där det skräller. Inte jätterutinerad kusk från innerspår på tillägg är inget man hoppar och jublar över.. Tycker dock hanna kör vettigt och det var ett läckert intryck vid segern sist. Motståndet skrämmer faktiskt inte direkt och "bara" 35% på den här köper jag faktiskt och överväger helt klart spik! Bakom är det väldigt öppet. 2 No Comment, 13 Kickstart my heart tidiga och kanske skulle jättesmällarna 3 Insert Ecus och 6 Cexter Bob ca 3% på båda platsa på en garderad lapp som går för potten ikväll!

Avd4. Något extra! Tror jag kvällens jättefavorit 6 Amerindienne är .. lägger "mil" under sig och lär ha toppchans från alla lägen här... Mycket tänkbar spik, dock är faktiskt motståndet rätt bra och både 2 Tokarev 12%, 3 Mr Clayton J.F och 9 Enge Barack 4% städar bort de flesta kupongerna som överleft hit... 

Avd5. Abosolut dundersvårt och helgardering om man har råd! Tycker kanske ekipage 8 Johan U/Ritchie Ås möter lite lagom motstånd och till ca 7% mitt första streck! Men som sagt... Gardera...

Avd6 Här skall vi fixa stora pengarna. ENORM favorit 2 Short in cash. Har kapacitet men vunnit ett lopp i år och ett lopp förra året... Lägg där till att den galopperat 6 av 13 starter i karriären... 64% ger jag till favoritlirarna och garderar. 8 Sebastian Journey hade inte startat på 7 månader när denne luftade sig för ett tag sen, segern blev absolut plättlätt och denne lär inte vara sämre i dag. 3% vs 64 på favoriten.. Jo ja tackar!   Marvelous har varit stryken och Roofparty skulle kunna vinna... Blir bra rens om favoriten sviker...

Avd7. Väldigt jämnt lopp även här. 1 Happy Steeel och 4 Tripicana Ås favorite med rätta, båda kan absolute vinna men här skulle det kunna smälla. 5% på 6 och 7 och kanske ett jättechans-streck för 3 Cool Bella som satt fast och såg fin ut sist. 1% just nu.. 

Avd.8 Moses riktigt bra och kan gå på vatten med skor! Klar favorit Redens fina 4 Moses. Tycker det skall vara en rätt vettig chans. Alltid gått med skor så lider inte av det tvånget. Har ett vettigt läge och möter hästar han skall kunna matcha.. Tänkbar spik. Tycker även Ridghead Kato skall med tidigt. Två lopp i kroppen nu en väldigt hög kapacitet.  Har man råd kanske även 7 Cpertino vW, Resten göra sig nog inte besvär.. Häng på ikväll skall vi göra allt vi kan för att sätta dit åttan!  Till våra andelar på tillsammans

En liten rubrik.

Winterburst i år igen! 
7st V75 omgångar på 7 dagar i mellandagarna....  Som om det inte vore nog är det även V75 här i Halmstad uppesittarkvällen den 23/12. Vi kommer storsatsa på tillsammans och erbjuda spel varje omgång! Mest fokus får dock nyårsafton då vi har Multijackpot från Axevalla.. Här har ni schemat i år: 

Tis 25 Dec   16:20 Umåker
Ons 26 Dec 16:20 Solvalla
Tors 27 Dec 19:30 Momarken
Fre 28 Dec  19:30 Århus
Lör 29 Dec  16:20 Romme
Sön 30 Dec 16:20 Bjerke
Mån 31 Dec 14:30 Axevalla

 Klicka på bilden ovan så kommer ni till aftonbladets artikel om vinsten för några veckor sen ..