v75ANDEL.SE under konstruktion och uppdatering. Här kommer du hitta lite tips, nyhter och info och länkar till våra system m.m inom kort!

Senaste nytt:

Ingen med 8 rätt på onsdagens V86 ger oss en maffig jackpot kommande onsdag. Sannolikt över 20 miljoner i potten...

Jag Jobbar genom varje V75 omgång och bjuder på lite av mina idér och fynd jag har hittat i omgången. Tipsen / ranking  kommer här varje fredag kväll. /Fredrik

Arkiv

Avd1. 
Rank: 

Avd2.  
Rank: 

Avd3.
Rank: 

Avd4.  
Rank: 

Avd5. 
Rank:

Avd6.
Rank: 

Avd7. 
Rank: 

 

Senaste  vinsterna:

Spela med oss, Så här fungerar det:

Det enda du behöverär ett Atg konto. Du loggar in och betalar de andelar du vill köpa från ditt atgkonto. Direkt när våra spelläggare gjort klart och lämnat in systemet får du ett mail med raden. Du kan även gå in på sidan under tiden spelet pågår och rätta ditt system. Vinsten betalas ut ca 15 minuter efter avslutad omgång direkt till ditt atg konto.

System 20-150kr

System 150-250kr

Större system

Om oss:

Vi vinner i längden! Stenhårt jobb och vassa systemkonstruktörer är lite av vårt koncept. V75andel.se och Simsalabim har över 20års erfanhet av andels spel på trav och. Sista året har vi uppmärksammats av bla. Hans G (vinnarambassadör atg) som varit på besök ett par gånger. Artikel i aftonbladet från sista besöket

Över 12 miljoner inspelat sista tre åren!

Tippare: Anders Johansson


Alltid påläst och med ett riktigt öga både för hästar och känslan för spelet..

Tippare:   Fredrik Persson


En av våra klassiska andelar som vi har dragit hem en del stora vinster genom åren.  Detta är exakt samma system som säljs i butiken "Hundringen" raden kommer vara klar på onsdag förmiddag och delas på 10st andelar.