Jackpots - Turbos & ny tid!

Jackpots:
Vilken jackpotvecka vi har framför oss! Jackpot i kväll på Jägersro V64. 10 Miljoner jackpot på V86 i morgon och sen Jackpot på V75 på Åby 40 Miljoner!!  

V75 ny starttid:
Ny starttid på V75 på lördag 16.20 och Tv4 kommer med mycket nyheter i en lång live-travsändning... Personligen tycker jag flytten till 16.20 är mycket märklig. Tycker 14.30 varit utmärk då hinner man se klart V75 innan lördagkvällen "börjar".... men men vi får se hur det går

Turbos:
Supervecka för turboandelarna, jackpot på V75 på lördag och vi laddar för att dra in ordentligt med pengar i veckan så vi får ett jättesystem till helgen!  Tipsturbon oerhört intressant nu när det börjar bli lite vettiga matcher i veckorna och med premier leauge på tipset på lördagen. Vi kör igång i kväll tisdag som vanligt och andelarna kostar 200:- st. Häng på!