Helgkrönika...

Nya sidor - Stora jackpotar och märkliga sändningstider...
Om tre dagar tar ATG bort sina "gamla" sidor Atg-classic och den "vanliga" ATG sidan för att övergå till en ny sida som skall se likadan ut i alla moduler (dator, telefon, platta m.m).... Sidan skall ha kostat x-antal miljoner att utveckla och skall tydligen hjälpa oss travgalningar att få all information vi vill ha. Själv tycker jag sidan är totalt bedrövlig, allt jag får upp direkt är reklam för att spela harryboy där jag tydligen kan vinna "miljonvinster" även på dd-harry låter det som... Försökte i går kväll när vi fått in dubbelturbon gå in och hitta ddoddset men gav upp efter 5 minuters letande och väntande på laddning.  Har inte hört någon som uppskattar denna och som en kund sa häromdagen -Ni kommer få kö på måndag, det är ingen som kommer klara av att spela i telefonen längre...  Inte mig emot om det blir så men sidan lämnar mycket att önska....
ATG.SE för er som vill in och spana...

Nya sändningstider
Nya starttiden 16.20 på lördagar V75 har ju även det blivit vad man måste kalla ett totalt fiasko, vad jag förstår har verkligen inte omsättning ökat och knappt tittarsiffrorna heller.. Framför allt märks skillnaden hos oss ombud har det gjort att butiken ekar tom vid 13-14.30 när vi i 15 års tid haft överfull med folk och en skön travstämning inför V75.. (ser det ut så hos alla ombud i sverige lär inte omsättningen öka...)  Kuskar och tränare verkar som vanligt vara försiktiga med att utala något negativt mot ATG men det verkar inte vara helt många som är nöjda med att komma hem kanske 21-22 en lördagkväll efter V75 mot innan 19-20.. Själv har jag inte sett sista 3 avdelningarna live sista sen det ändrade spelstoppet, finns ju faktiskt annat att göra en lördagkväll oxå...  Sen skall tydligen grafik och studio och det faktum att det nu är en 5,10,15 ?? reportrar överallt kostat en 200 milj, kanske kunde man använd de pengarna bättre? 


MEGAPOTT PÅ STRYKTIPSET!
10 Miljoner i potten i morgon lördag på stryktipset. En svår omgång blandat med toppmatcher från england och kryddat med några viktiga allsvenska matcher, vi laddar med andelar och de kommer här under dagen!

Eurojackpot ikväll med 116 miljoner jackpot, Finnarna tog 300 mille förra veckan vi har en andel som kommer ta kvällens 116 miljoner... missa inte den! :) 

Andelarna till helgen kommer här under dagen! /Fredrik