Turbotipset

Manchesterlagen hade ingen bra afton i går utan båda tappade ledningen och det ställde till det för oss både på lången och topptipset :(  Nya tag i kväll, även i kväll med speedway! (är det någon som undrar om jag plötsligt blivit motorintresserad så behöver ni inte vara oroliga:)  Det är bara det att jag råkar vara från Indianernas hemstad från början och därför har lite koll på läget. Säker vinst för indianerna i går och jag tror inte de tappar en 12-0 ledning i vetlanda och guldet borde vara klart!  Sen är det bara att hoppas på att det blir lite målrika matcher i champ. leauge....

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-