vinster i helgen !!

V75 andelarna:
Riktigt bra tippat av många av våra tippare i helgen. Undertecknad satte 7-rätt på Hundringen och 5-Hundringen. På hundringen blev det 260: / andel och på 5-Hundringen 275:-/andel. Inga jättepengar men skönt att sätta ett par sjuor! Ewy var även hon ruggigt nära både på lillen och Ewys och här var det bara någon reserv ifrån 7-rätt...

Hundringen på stryktipset...
Oerhört nära 13 här oxå... Vi missade även här 2st halvgarderingar... .. blev 228:-/andel...
 På vår 72:- topptipsandel fick vi 435:- / andel i vinst. 

Turbotipset! 
Oerhört nära att 13-rätt satt...
Vi missade två halvgarderingar och det var lite surt.. när 13-rätt betalade över 129tusen... Vi fick dock 168:-/andel i "tröstpengar" och nu är det nära, snart sätter vi 13-rätt på tipset. Har en liten känsla av att Turobotipset kommer bli populärt den här veckan så boka din andel i tid. Max 16 andelar först till kvarn...