V75 med JACKPOT 48 miljoner

Rejält med pengar i potten på lördag och visst skall vi hämta hem en del av dessa från vårt oljeborrande grannland!  Boozt andelen har en skön chanspik i kallblodsracet och en tänkbar spetsvinnare i sista. Dick sätter snart en tung sjua (Dick tippar även 200:- andel på tillsammans denna veckan) Hundringen känns otroligt stark den här veckan. En riktigt tuff norsk spik från 12 och Veijos fina Fridericus spik resten är en formalitet! :) Ewy har hittat ett par tuffa spikar och Fredriks stora vill ni inte missa.. CC Queen trivs i norge, vinner den kan det bli rejäl joggning till kylen och leta på första bästa skumpa flaska!! Häng på!  Fler andelar:  75:-  104:-  200:- och 520:- kan ni köpa direkt på atgtillsammans klicka på länken här

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-