Påskvecka!

Påskveckan innhåller bla. dubbla V75 omgångar. En från Färjestad på långfredagen och en från Romme på påskdagen (söndag). Kommer bli lite mindre uppdateringar här på bloggen i veckan än ni är vana med då undertecknad tar lite semester, Har dock hittat klart dugliga ersättare till båda turboandelarna och andelarna i veckan! :) Kommer självklart efter lördagens succé med "Hundringen" tippa denna både till fredag och söndag. (och 5-Hundringen till söndag) Denna veckan kommer även Hundringen vara samma system på Tillsammans så du kan alltså köpa hundringen även där både på fredag och söndag. (Missa inte dicks andelar i veckan han hade ett oerhört läckert system på tillsammans i går och det var inte helt långt borta att understeiners avslutade med segrar då hade det blivit 7siffrig vinst.. :)  Söndagens Europatips hittar ni längre ner i bloggen som skall jobbas in i eftermiddag!