DUBBELTURON OCH DAGENS ANDELAR!

Beslutar efter i kväll hur vi gör med vinstpengarna på dubbelturbon.. Men som det ser ut nu så lutar det åt att vi kommer "spara" en del "kapital" till nästa vecka... Tycker det känns väl mycket att lägga allt på denna omgången som innhåller ett par stora favoriter med jättechans.. Har en liten plan att kanske spara 9200:- till nästa vecka. Då har vi till allas insatser (200:- x 16 andelar 3200:- och sparat 6000:- till nästa veckas hyper intressanta V75 på Åby med olympiafinal.  Kommer självklart såfall bli möjligt att plocka ut er del i pengar (blir ca 5-600:-/andel) för er som inte vill vara med nästa veckan.. Men men återkommer när vi ser hur det går i kväll om detta!    

I kväll gör Delicious U.S årsdebut på V64 bollnäs! Vi har andel dit och även en rätt rejäl V5 andel till Kvällens V5 på Halmstadtravet... Häng på!

Senaste inläggen