V75 ÅBY LÖRDAG!

Lite tidiga tankar om helgens V75..  Avd1. 21% på Furios Francis mot över 50% på king sir kir..Tycker de har ungefär likvärdig vinstchans...  Även om segern sist var billig så måste 9 Thunder Peak nämnas 1% ....  i Avd2 kan Gucci Degato vara en jätteskräll (2% nu..) annars känns 3 Enge Lincoln & 4 Stand bayou intresantast. Kanske 2 Triton Neergård från rygg ledaren... Avd3 Red Hot Snapper nu med Ohlsson i långloppet, 8% känns som en kul idé! Avd4 är en duell mellan Hawk CLiff och Le miracle i fjärde tror ingen rår på dessa två.. Avd5 Evin Boko avslutade bra i årsdebuten, ännu bättre nu? 3%! Coco de vie har läge och kusk och form, kan räcka långt! Avd6 Sugerlight i spets och Piraten i rygg blir svåra att fälla. Kanske Your Highness som visat superform i frankrike kan utmana. V75 7 känns öppen, flera möttes och satt fast sist.. 3 Evens first boy gjorde ett starkt lopp sist och Fridericus kan avsluta vasst!  Mer V75 tips kommer på fredag! Jag kommer vara på plats på Åby på lördag och tillsammans andelarna Magiska Hundringen och 5-Hundringen kommer få allra sista info i systemen.. Häng på där! /Fredrik