Top7

Ruggigt hög utdelning varje vecka på Top7.. Jag har gett mig f-n på att sätta en sån här inom kort! :) Tror en del på 4 Come Back med Ulf ohlsson.. Sitter den skall vi ha en hygglig chans att få riktigt bra stålar på Chansen! Fredriks inte så dum den heller, kan bli bra tempo och Goop lär vara med på fotot med i form varande 10 Västerbo Hard Cash. Ewy har kanske gjort ett klokt drag och tagit flera hästar som 1-5a.. Tänk på att det räcker med 2-rätt för att vinna men man får många fler 2or 3or osv om man har ett system med spikad vinnare. Här kan ni läsa mer om Top7: https://www.atg.se/top7/om-top-7

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-