FREDAGASANDELAR!

Skön fredag! Ett lir som ni som är lite av det djärvare slaget och vill kunna vara med och vinna mycket pengar INTE vill missa så är det Fredagskul V64an i kväll .. Har en riktigt galet skön chansspik som visade kanonform i ett lunchlopp sist med en vass avslutning.. Ingen jättekänd kusk och bakspår gör att denne blir väldigt lite spelad! Klart läge att investera i en andel eller två där.. Lunchen från Solvalla en V65 och en V4.  X-antal hundra miljoner på Eurojackpot, 60:- kostar en del i systemt vi tänkte plocka hem dom i... Topptipset ser mäktigt knallsvårt ut och det lär ge bra betalt i dag!

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-