TOP7 !

Ruggig utdelning varje vecka på Top7 och jag tror verkligen vi drar in något rejält när som helst på en Top7 andel... Den här veckan ett knallsvårt och öppet lopp där det kan bli bra betalt redan på en 3-4 rätt... Två olika 50kr och ett jättesystem på 12 andelar där vi har lite av en chansspik i norska Merles Simoni som visade toppform sist. Vinner denna räcker det sannolikt med 2 rätt för att systemet skall gå hop sig och något mer rätt kan det bli riktigt kul... Loppet sänds även direkt i Bingolottos uppesittar sändning så missa inte en andel!

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-