DUBBELTURBON!

Inte nått flyt i veckan trots att jag faktiskt vart rätt nöjd även efteråt med hur jag tippat. Hästarna har gått bra och med lite flyt i loppen hade vi faktiskt kunnat vunnit x3 :) Nåja vi tar sjuan ikväll! Skön chansspik på Greyhound Boko som jag tror mycket på i ett öppet lopp. Nästa vecka blir det en Julturbo. Vi kommer köra ungefär samma upplägg som vanligt men vi startar på onsdag och kör sen tosdag och fredag för att sen ta hem multijackpoten på nyårsafton. Kan bli lite annat upplägg på spelet nästa vecka med inte bara dubblar men det återkommer jag till... Nu börjar vi sätta sjuan i kväll :) God Turbojul! /Fredrik

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-