DUBBELTURBON!

2017 Skall bli ett riktigt Turbo år! Lite besviken på förra årets turbo som inte riktigt levererade maximalt med vinster.. Hela grejen bygger på att vi skall få upp potten i veckorna för att sen kunna vara med på stora system till helgerna! Kontentan av detta är helt enkelt att jag skall se till att vinna mer i veckorna i år :) Hur som helst, laddat som 17 och vi kör igång direkt med en dubbel från Jägersro. Efter en strykning av en av de bättre i dd1 har nu Triton Neergård fått en skräddarsydd uppgift vad gäller motstånd. Inte optimalt med bakspår över kort distans på jägers men jag tror Triton kliver ner dessa sista 2-300 m.. En lite skräll dubbel också med Lawer Lohr som visade fin form sist och ger bra betalt mot 10 eller 12 i andra. 14 andelar .. Let the turbo begin!

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-