dubbelturbon!!

570:- vinst igår.. Nu tar vi nya tag i kväll! Den här veckan har jag faktiskt ändrat mig ordentligt.. Från början trodde jag stenhårt på 3 Evning Prayer i avd7 men ju mer jag tittar på det destå mer säker blir jag på att 7 Natalie de Vie sitter i ledningen tidigt och sedan blir ruggigt svårslagen! Vi har även en liten dd med lite mindre insats med ett par riktiga långskott i sista men skulle någon av dessa vinna blir det HÖGT odds :) 

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-