dagens lir!

Den ena lunch V4an satt fint igår! Och med lite hjälp av en strykning fick vi t o m dubbel utdelning.. Tänk på att ni som köpte V64 andelar i går får pengarna tillbaka. Hela omgången blev inställd pga. otjänlig bana.. Nya tag i dag och nu ser det intressantare ut! Nästan helt full omgång i england med bla toppmatchen Pool - Chelses.. Superintressant topptips och Europatips... Även V64 i kväll på Eskilstuna ser intressant ut, gjort ett rejält system, 120:-/andel... Turbostart ikväll! Jackpot på tipset och ny tippare på dubbelturbon!

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-