V86

En rätt kul omgång ikväll på V86 som körs hälften av loppen på jägersro i malmö och hälften på solvalla i stockholm. V86 Xpress startar 20.30 och på snabba 90 minuter avverkas alla loppen. Du följer det enklast på Tv12 eller på Atg.se.  Vi har även laddat med system på vår tillsammans sida. Mr. Håkansson som visat toppform på V86 tar hand om giganten (395:-) Du kan även köpa Dicks Diamanten, Mr. Johanssons Ego Boy och undertecknad tar hand om Sista Minuten och Magiska hundringen... (Dessa systemen är begränsat antal på, du köper dem under dagen t o m 20.00 om det finns kvar, och sen gör vi färdigt systemen precis innan start)

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-