v75 åby idag!

Härlig omgång i eftermiddag med synnerligen spelvänliga lopp...Finns ett par rätt rejäla favoriter jag tror vi kan välta i eftermiddag och utdelningen kan nog sticka väg en bit... Här är V75 andelarna i butiken (och en V5a)  5-Hundringen och Turboandelarna kommer här under dagen.  Som vanligt finns fler andelar på vår tillsammans sida.  Vill ni ha lite av mina tips till omgången så hittar ni dessa här. / Fredrik  (kommer släppa andelar 11.00 i ett system jag kommer bara tippa på tillsammans och i begränsat antal andelar 450:- st så passa på om ni vill vara med!)

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-