dagens system och vinster igår!

Det blev en rätt bra tisdag! Powerplaandelen den stora satt fint och gav 5187:- (741:-/andel) även lilla powerplayen satt som den skulle och gav 3899:- (557:-/andel)  Efter att City sen glädjande nog vänt ett 2-3 underläge i andrahalvlek i en match som var mer underhållande och bjöd på fler mål än de flesta till 5-3 fick vi även in lången på turbotipset 1200:-!  

Klart på gång alltså och nu laddar vi om mot kvällen! Misas inte att det är 444.444:- extra i bombpotten, Lunch V4orna ser giftiga ut från kalmar och det är fortsatt massa extrapengar på Keno... Härlig Cupfotboll även i dag på topptipset.. Häng på!

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-