tisdag!

Tisdag!  Turbostart i kväll! Kommer göra lite justeringar på tipsturbon. Skall prova lite fler olika spel mest oddset och lite "säkrare" spel för att vi skall vinna lite oftare och få pengarna att öka i veckan! Förövrigt i dag, en rejäl lunch V4a.. Gjorde en lite större i dag istället för två mindre. Svår omång på Axevalla som kan ge bra betalt. Två sköna spikar varav en av dem inte är favorit i kväll på Jägersro.. Champ. L i kväll! Arsenal är rökta efter att de blev överkörda på Alianz arena av tyskarna... Men inte helt lätttippad retur i kväll då germanerna kan ställa ut "b-laget" och ta sig vidare ändå.. 333.333:- extra i bombpotten i kväll och powerplay börjar bli superintressant nu när streckstriderna börjar gälla endel. Missa inte stora topptipset i kväll!! Två motiverade hemmalag som "bara vinner" resten helgarderade... Boka Turbo andelarna (200:-/andel) t o m 18.00 i kväll!

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-