torsdagskul!

Ingen riktig lycka i går på tipsandelarna... 24000 drygt på en av våra travandelar på tillsammans satt finfint! Lite synd på Turbotipset där Manchester City pressade massivt på stoke och slet ut både stolpar och ribbor men fick inte in bolluslingen. :(  Hyfsat tröttsamt och se Suarez filma till sig och Barcelona ett avancemang i champ. L det laget och spelaren får ingen sympati eller uppbackning av mig i fortsättningen .. t o m egna fansen var upprörda.. ingen bra reklam för fotbollen...  Inga filmningar i trav! Och vi har en jackpot i kväll på Eskilstuna.. Den skall vi lägga vantarna på .. 

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-