12 miljoner på stryktipset!

Wow! Vilken lördag ... Dundersvårt tips och 12 sköna extra millar i potten! Jag har knåpat hop hundringen... Övriga tippare verkar taggade till max... Var med och gjorde lite "konsultjobb" på stora tipset (576:-) Styrde upp lite där så vi bla. fick en helgardering i superjämna mötet Hull - Swanse... Finns bara enstaka delar kvar i de stora tipsen så vill ni vara med så gäller det att haka på!  Här ser ni även en liten nyhet... Vi har kört "det bästa" u-systemet som finns (enligt bla. mig) :) U-4-3 66 och utökat detta till söndagens Europatips. 7st u-tecken och kortfattat är det optimalt om vi sätter 3 eller 4 u-tecken för att få så stor 13-rättschans som möjligt. 53:- kostar andelen del söndag ... 

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-