friday fun!

Fredag igen! Jklar vad fort veckorna går :) I går kväll fick vi lite småvinster bla. på Turbotipset fick vi in powerplay som gav en dryg 6-hudring..  Härliga lopp i dag på lunchen från Solvalla! Vi får bla. se den ruggigt lovande Disco Valante göra första starten i regi melander... Fredagskul i kväll hämtar vi från Romme, där har Ewy tagit han om tippandet, jag har bara slängt ett snabbt öga på den men det ser bra ut!! 318 Miljoner i potten på Eurojackpot i afton...  Kenofestivalen fortsätter veckan ut, vi har en andel som gäller fred-sönd... Rätt bra fotboll för att vara fredag bla får vi tungviksmöte på topptipset mellan Juve och Milan... 

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-