dubbelturbon!

Its Turbotime! Tisdag och dags att köra gång veckans turbo! 50 Miljoner skäl till att vara med den här veckan och nu hade det suttit smaskens med lite vinster i veckan så vi får ett rejält system till lördagens jackpotomgång på Momarken... Inte mindre än TVÅ drag i samma lopp i kväll... Väntat länge på Janne Sisu och Staro Fighter och nu behagar dom dyka upp i samma race.. Snacka om två-hästarslås och ännu bättre är att ingen av dem är favorit.. DD2 är dessvärre dundersvårt och här gäller det faktiskt att hoppas på lite flyt även om vi har totalt 8st hästar med lite olika insats.. 10st delar den här sköna veckan, nu kör vi!

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-