Tisdags lir!

Wow vilken härlig tisdag! Lite oväntat en dag när det är fin fotboll med champ. L m.m så tycker jag faktiskt V64an på Bergsåker känns superintressant. Kapable 19 Texas killer senze är lite galoppbenägen men går den felfritt tror jag den vinner och den blir nog inte favorit. Sitter den skall det vara toppchans och kan bli rätt hög utdelning i kväll.. 73:- kostar systemet, häng på där.. Nära nära på topptipset i går H. Verona pressade på hela andra halvlek men fick inte in bolluslingen och det blev 0-0 annars blev det "som väntat" Chelsea seger mot man. u... :)  Extrapengar på bomben i afton och det skall bli kul att se om regerande brittiska mästarna Leicester kan vända ett 1-2 underläge mot Sevilla... 

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-