turbotipset ! 

Tuesday! Japp ni har sett rätt i kalendern det är tisdag och dags för veckans första turbotips.. Två "stenklara" i dag .. AIK borta mot Almtuna och Västervik hemma mot tingsryd när motståndarna inte har något att spela för kommer sannolikt de här fighterna vara "över" en bit in i andra perioden.. Oddsen rätt rejält nertryckta, hade först tänkt nöjt mig med dessa två men 1.75 kändes lite "sådär" Vi kör därför dessa två på tre lappar och kryddar med lite annat smått och gott för att få upp oddsen lite ... 10 man/kvinnor den här veckan, Nu kör vi!

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-