50 miljoner i potten!!

Vilken härlig lördag vi har att se fram emot. V75 drar till vårt västra grannland och det är Momarken som står för värdskapet.. Riktigt mastigt upplopp som med sina 240m kräver hästar som kan hålla tempot uppe hela vägen.. Bra klass i vissa lopp och spelmässigt härligt intressant... Här nedan ser ni lite av våra system i butiken (5-Hundring m.m kommer lördag)
På vår tillsammans sida har vi fullproppat med system. Allt från 20:- till 500:- Ett par vassa nya tippare får chansen den här veckan i Gästtipparens och Tjejernas... Fortsatt toppform även på Jultomten, Cash is king och Outsidern m.m. Vill ni läsa mina tips till omgången så hittar ni dessa här, häng på i jakten på 50 miljoner! /Fredrik

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-