the players championship!

Anrika The Players Championship som är lite av "den femte majorn" i golf startar i morgon .. Missa inte att slänga in ett lir! Tävlingen går som vanligt på TPC Sawgrass med bla. sitt fantastiska 17onde hål.. Förutom golfkanaler så frivisas även tävlingen på Tv12 lördag och söndag:
 Lördag 13 maj: 22.30-01.00. Söndag 14 maj: 17.30-01:00.  Speltips: Favoriten Dusin Johnsson i makalös form och 8.50 behöver faktiskt inte vara ett så dumt spel..  Fjolårsvinnaren Jason Day har kanske inte visat allra bästa formen men 26ggr är högt..  Kevin Kisner har form och spelat bra på den här banan förut och 65ggr är lite av årets fynd... Bland svenskarna känns inte direkt Stensson het utan vill man spela någon så är Alex Noren till 130ggr ett tänkbart långskott.. Spelstopp 13.09 torsdag ... 

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-