5-hundringen!

5-Hundringen har vart rätt nära stora pengar ett par veckor nu och varför inte slå till en dag som denna när vi även har dagens pott påfyllt med en liten jackpot från förra veckan! Lite av en chansning med Wild honey i loppet där vinnaren får en rosa elitloppsbiljett. Men den här lilla läckra travaren tror jag har toppchans att sänka allt om det blir lite körning i täten som det ser ut att kunna bli ..  Lite av veckan före veckan. Nästa vecka är det riktigt supertrav med Elitloppet som pricken över i-et :) Vi kommer självklart ladda lite extra och jag kommer befinna mig på plats i stockholm hela helgen.. Sannolikt kommer vi köra 5-Hundringen även på söndagen nästa vecka... Ha nu en riktig skön helg i värmen så jobbar vi in sjuan i eftermiddag! /Fredrik

  • Fredrik Simsalabim » STRYKTIPSET!!:  ”Tack för den kommentaren, trevligt! :) Det är ju tyvärr svårt när det gäller sv..”

  • Micke » STRYKTIPSET!!:  ”Hej !! hittade er på att tillsammans för ett bra tag sen :) er sida är fantast..”

  • Mats » TURBOTIPSET!:  ”Hur många andelar är vi på turbotipset ?.”

  • Fredrik » TURBOTIPSET!:  ”Hej! Turboandelarna och tipsandelarna går bara att köpa i butiken. V75 och V86 ..”

  • Kjell » TURBOTIPSET!:  ”Hej hur gör man om man vill vara med på era fina andelar.2”

-