V86 tips

Lite kortare tips till kvällens läckra jackpotomgång: 
Avd1. 8 Coborg Hanover läcker travare som trots sina mastiga 52% utan tvekan tippas etta här. Stark och rejäl och inga problem med de dryga tre varven. Toppchans! Bakom räknas starka 4 Highspeed Dynamit. (7%) och 13 Donners AM tidigt. Superskrällen skulle kunna vara 15 O.P´s Fabulous som kanske skall köras barfota för andra gången i karriären och är totalt bortglömd till 2%.

Avd2. Favorit duon Showman brodde och Global Trader kommer båda med bra form och möter överkomligt motstånd. Två gjuta garderingsbud hittar vi i 4 Ragazzo da sopra 7% och framförallt 9 Pompano Euphoria som höll bra i combacken sist och kan vara bättre nu. Galet lite streckad på 4% i skrivande stund.

vd3. Hard times uppemot 80% en av de största V86 favoriterna på länge.. Möter sämre motstånd nu men har ingen direkt bevisad toppform och inte startat på 1,5 månader.. Jag är gardringssugen..

Avd4. Absolut knallöppet. Tänk på att Melander har hela 4st av 11 startande i det här loppet .. 6 Michis Accelerator intressantaste strecket till under 5%. (preliminärt spik på Lillchansen) Barfota runt om på 5 Digital Music..

Avd5. Favoriten får tipset nr 5 Global Touchdown. Men flera med form och här kan det gå undan! Missa inte 8 Sloppy Joe..

Avd.6. Trodde stenhårt på nu strukna 7 Digital Performer. 10 Arsenal är bra men inte att lita på. Bakom denna knallöppet och väldigt många enormt lite streckade.

Avd7. Finfin chans för 3 Quantum Estelle som har lopp i kroppen och såg fin ut i combacken. Dock mer streckad än jag trodde.. (just nu 39%) 1 Pastell Tilly leder länge. Roligaste buden 9 Alvena Valva och 14 Guinea Boko som är totalt bortglömda.

Avd8 Tror klart mest på 7 Well done la marc som visar vass inställning och har lopp i kroppen. Bakom denna är det 3 Ioana Hanover och sen fullständigt vidöppet. Jättesmällen 11 Rainbow of nando som rusade i tät i combacken sist, speedig och farlig om den är lugnare och loppet körs i överljudsfart. 1% och det kan bli så att jag bli ensam om jackpoten om den vinner :)

Häng på, ni kan fortfarande köpa in er i Stora Magiska, Sista Minuten och Lillchansen om jag gör .. /Fredrik