Supertisdag!

Jättepott på bomben i morgon! Förra veckans rullpottomgång fick iNGEN in och därför får vi en dubbelrullpott till morgondagens omgång. Vi kommer köra ett jätte system ca 350-400:- / andel och göra allt vi kan för att lägga besag på den potten.. (självklart även flera mindre system) 
Europatipset blev jättelätt igår och ingen utdelning varken på 10 eller 11 rätt ger en jättepott även där i morgon.. Klurig kupong med champ. L och lite brittiska fighter, Så här ser kupongen ut och även här laddar vi med delar.

1. Paris SG - R.Madrid
2. Liverpool - Porto
3. Birmingh. - Middlesbr
4. Fulham - Sheff.U
5. Hull - Millwall
6. Norwich - Nottingh.
7. Preston - Bristol C
8. Queens PR - Derby
9. Burton - Brentford
10. Cardiff - Barnsley
11. Reading - Bolton
12. Sheff.W - Ipswich 
13. Sunderl. - Aston V.