Lördag !!!

Solen skiner i halmstad den här lördagen och sitter man inne så blir man riktigt lurad att det är skönt ut kan jag meddela alla ni som inte klivit utanför dörren ännu... Absolut tok-kallt och fullständigt jätteklokt att hålla sig inne i dag!  (förutom att ni måste komma hit en sväng och köpa in de här systemen här nedanför) Säg att ni läst detta när ni kommer in så bjuder vi på en varm god kopp kaffe!

Nog om kyla o väder och vind nu till det vikiga .. Vilken lördag! 11 Miljoner jackpot på Stryktipset och 45 miljoner jackpot på V75... Vi har även 7 miljoner jackpot på söndagens Gs75 (Figge har gjort en 100:- andel dit som säljs i butiken i dag) Missa inte V4 innan V75 och min V5a där jag går på dunderstarka Antionio Trot som tar sin femte raka i avslutningen.. Ewy med en 64:- Top7 och jag har gjort en chansvariant med spik på Extra Fudge som etta .. Sjävlklart även Topp tips och mycket mer!