5-HUNDRINGEN!

Veckans system!  Känns så där lite härligt skönt i dag, som om sjuan är på ingång :) Tre hästar i första borde räcka långt 2xgoop och så skrällen Rajah Dinverne... Alla i andra känns rätt skönt, maken till svåranalyserat lopp får man leta efter.. Lång beslutsångest var det i tredje.. Egentligen ingen fantast av tvåhästarslopp men över sprinterdistans känns 1 och 5 klart vassast här. (hade gärna haft med 8 Global satisfaction, men tror det blir trafikproblem från spår 8)  Fjärde borde räcka riktigt långt med 6st streck och Magic Gwin brisar till ledningen och Kaj Widell kan koppla på seger smilet 100 kvar.. Tror mycket på Lionel i sista och var faktiskt "halvnära" att spik men känns både skönt med Dayornightin och Cruzado på lappen.. Take Them lite av ett "lyx-streck" men städar bort många lappar vid vinst .. Lycka till ni som har en 5-hundring i dag! /Fredrik