Onsdagslir!

Real tog sig vidare till final i går i champ. l. Lika tröttsamt att se varenda gång i den här typen av matcher när välbetalda superproffs ägnar sista kvarten av matchen till att slänga sig och rulla några varv och ligga och spela "döda" när de får minsta vindpust på sig ..  Bayern klart bättre i dubbelmötet enligt mig men som sagt .. Vi får återigen se Ronaldos gäng i final.. Mot vem skall avgöras i kväll. Pool med ett jättegrepp om den andra finalplatsen.. Italienarna måste vinna med en sisådär 3 mål i kväll för att vända på steken, svårt - ja, omöjligt - nej! Topptips, Bomb Lunchtrav och mycket mer! Snart börjar Hockey VM från danmark.. Svenska spel kommer slänga in 100 lax extra på Challenge då, där skall vi vara med och hugga av den potten...

Skönt med vakna kunder ... först hade jag skrivet torsdagslir (man blir förvirrad av alla helgdagar) sen har jag tagit fel bild på gårdagsbomben :)

Senaste inläggen