Tisdagslir!

Vinst i går !!! Oddset Challenge satt klockrent igår! Drygt 15.000:- vinst att dela på de 8 som var med..  Tyckte lite synd om några av er (och vi) som ville var med men svenska spel hade tekniskt fel som gjorde att det inte gick att köra ut andelar på sen-eftermiddagen :( Men men grattsi ni 8 som var med och fick drygt 1900:-/man! Ny Challenge går att köpa i dag, den startar dock i morgon onsdag.. En skön bomb där bla. Swansea - Southamton ingår, de ligger båda precis runt nerflyttnings-strecket i PL och riskerar att åka ur.. Många hundra miljoner på spel för klubbarna och den blir spännande och nervös för många.. HALMSTAD kör lunch trav! Två olika V4 or dig .. Superfina race på valla i kväll där vi har en skön V64 andel.. och mycket mycket mer :) Välkommen in denna soliga tisdag!

Senaste inläggen