Tisdag!

Tillbaka i verkligheten efter några dagar i stockholm med elitlopp och allt och alla runtomkring arrangemang.. Det blev en galet häftig helg och självaste finalen slutade ju som bekant med halmstadseger... V75 systemen kanske en liten besvikelse då det blev dåligt med vinster i helgen men trav är trav och efter torskar kommer det vinster! :) Sen var det inga jätteutdelningar att tala om, så vi laddar om mot större vinster... 

Real spöade pool efter diverse tveksamheter från brittiska keepern och vi får helt enkelt gratuelera spanjorerna (och hoppas på en annan vinnare nästa år) :) 

Nu laddar vi om! Den här veckan är det JACKPOT på V75 på Mantorp på lördag. V86 med "sommarstarttid" 19.20 på onsdag från Bergsåker... Vi har även Kenofestival med extra kenoandelar varjedag och mycket mycket mer. Very welcome!