V86 Tips!

Avd1. Omgången börjar med ett lite klurigt lopp med tveksam form på favoriterna. Masterglide 50% var ute i ett rätt tufft lopp sist men det slog väl inte direkt gnistor i finishen.. Enklare emot och toppläge men måste garderas..

4 Sun Esterel var bra som tvåa i dk sist bakom vassa o grady. Lopp i kroppen och Flemming upp igen. 6% fyndet i racet!  Även 8 wingait C.H såg "klar" ut sist efter ganska tufft lopp när galoppen kom i sista sväng, klaffar det duger även perssons springare och 6% även här.. Bålsta palema vann 7 av 14 starter förra året och hittar snart tillbaka till cirkeln.

Avd2. Harrington rätt klar favorit med rätta. Höll riktigt bra i ett bättre lopp än detta sist. Kan spetsa här och nu även intressant kusk i Rikard N Skoglund. Mycket betrodda är 4 B.W.T Caesar och 7 Sensey C.H. Kusken till den sistnämnde har vad jag vet aldrig vunnit i sverige och ekipaget tror jag inte duger i dag heller... Finnarna i den här klassen brukar vara överskattade och inte riktigt duga på valla, men Korvenoja vet vad han gör och denna skall med tidigt på lappen. Smällarna 3 Finus M som är prakt kuskförstärkt mot sist (gick en bra repa till slut då) till 3% och även 10 Pontiac S.W med välkörande Mr. Ohlsson till 6% intressanta. 

Avd3. Tror helt klart mest på favoriten Tim Frontline har imponerat på mig,  Med klaff skall det vara en bra chans för Perssons styrning att lösa detta. Inget kul med tillägg och medeldistans och bakom Tim är det knallöppet! 2 Ibra Sånna gick en mäktig sista 400 sist och även om sällskapet var rätt enkelt så var det form som visades och det är kuskförbättring deluxe den här onsdagen när Jeppson hoppar upp. 5% ... 1 Eldorado Mearas har ett smaskigt utgångsläge och det kan bli barfota runt om.... 

Avd4. Treåriga ston och en häst som startat 2 ggr 68%.. HUH!  Visst har Cactus en vettig chans men det är faktiskt helg galet .. Här skall jag lägga grunden till en halvmiljon! :) 10 Infinite Knight ser hygglig ut och är kuskförstärkt.. 4% 8 My Newt vann på valla sist efter 13.4/800 och 7 Livingchic har en rekordtid som är 2 sekunder bättre än favoriten och streckad på 2%, Håll i hatten när Mr. Oscarsson jobbar sig först över linjen och orsakar korsdrag i högen...

Avd5. Tycker väl kanske att detta är dagens bästa spik. "Bara" 31% på Trancendens som var ruggigt bra i kvalet till derbyt vid vinst och höll rätt bra i derbyfinalen.. Stark och rejäl och det här loppet över dryga 3 varv passar som handsken.. Motståndet är inte dåligt men inte vad Berghs pålle är van vid och trots 40m tillägg tror jag Robban löser detta rätt lätt. 3 Martin De Bos och kanske även 6 Illuminati utmanar... 2 Kindy Cane rätt klar andrahandare och radar upp vinster men tror som sagt var även denne får svårt att stå mot favoriten..

Avd6. Solvalla igen och 9 Nobel Amok favorit..  Givet streck för mig vid gardering men inget spikbud. Tycker inte den där riktiga formen infunnit sig och det var några månader sen senaste viktorian togs. 12 Island Life såg ruggigt laddad ut i ryggar sist som lite fastlåst och att nu Erik A hoppar upp gör sannerligen inte saken sämre och den här måste med till 16%! Barfota runt om på Gear Extension 2% och Dust Collector 4% som kan avsluta bra riktigt intressanta garderings streck!

Avd7. Diamantstoförsök - Spårtrappa.. Tycker det här loppet kan lösas med tre streck. Kanske inte det "sexigaste" trehästarslåset då de tre är mest spelade men de sticker ut lite här och det skall vara god chans att någon av dem är först över linjen... 15 Kash Brodda kördes lite passivt sist men har toppfart och kan knalla runt samtliga trots läget... 9 Ryssebo la reine var ruggigt bra sist och 7 Stella Newmen höll riktigt bra näst sist bakom en kanonhäst och vann enkelt i danmark sist .. Tre streck!

Avd8. Förra veckan när dryga 1.6 mijlonen jobbades in i sista avdelningen fick vi en halvskräll som städade ordentligt i högen. Många som inte "har råd" att gardera på slutet och det kan vara skönt att sitta med några streck när stålarna skall delas ut.. Favoriten 5 Nonstop Cherie var bra sist och kan absolut vinna även detta lopp. Largo har väl kanske ingen jätteform men tillhör de bättre här och till låga 8%... 4 Born Unicorn har fart och läge och 2 Inline tooma har startsnabbhet och läge.. Ni hör det kostar lite att känna sig säker här.. Måste även nämna två jättesmällar, 1 Sloppy Joe kan inte öppna speciellt bra men är rejält kuskförstärkt och hamnar inte Kajjan för långt bak blir sloppy farlig med lucka. 6 Emerad Boko får inga röster alls av lirarna men två raka andraplatser på 11.9 och 12.0 skojar man inte bort och 2% kan sluta med en ny intervju i aftonbladet för mig i morgon ;) 

Stort lycka till ikväll och häng på! /Fredrik