5-Hundringen!

Yez nu är det dags igen, förra gången för några veckor sen när det var jackpot plockade vi in sjuan på 5-hundringen och ca 95.000:- . Spelvärde deluxe både denna och nästa vecka när vi har saftig jackpot att lira om.  Att tänka på när det är jackpot är att även om vi självklart vill ha miljoner även får en riktigt bra extra slant även vid mindre utdelningar. Skulle kunna tänka mig att 95.000:- vinsten hade varit ca 50-60 tusen en "vanlig" omgång, så skall ni köpa in er på stora system så passa på vid jackpot tillfällen! 

Glöm inte att det är krav på leg från och med nu, det går tyvärr alltås INTE att förboka, förbetala andelar utan ni måste komma in i butiken. Självklart har vi ett enormt utbud även på tillsammans men ex. 5-Hundringen finns bara i butiken...

Veckans rad delas på 11st delar och vi går ut stenhårt med spik på Xanthis Brazil, lopp i kroppen nu och var smällfin vid vinst direkt. Bra läge och säkert ännu bättre nu och "bara vinner" sen har vi gott om skrällar på systemet. Hade önskat någon till i kallblodsloppet men överlever vi det kan det bli kork av på skumpan i afton. Ha en trevlig helg och häng på! 

 

Senaste inläggen