5-Hundringen!

Lördag! Solen gassar här i halmstad och vi har en spelmässigt rätt läcker lördag framför oss. 12 Miljoner jackpot på Stryktipset, Där har vi laddat med system i butiken i dag. V75 körs på Bergsåker och det är en rätt härlig samling race att bena ut för att hitta sjuan i dag. Bla. en skön proposition, ett stolopp över dryga tre varv... 

På 5-Hundringen spikar i Smedsbo Faksen som har en väldigt vettig uppgift på pappret. Två strukna innanför och med väldigt välkörande 18-åriga Magnus a Djuse skall detta vara en toppchans till spets och slut. Gardering på Jättefavoriten i Guld. Tycker Zenit Brick som är just nu på 57% är lite väl stor favorit och här lär många falla tungt om vi kan fälla denna.  Var länge inne på att spika även 7 Global Trust i avd6. Har dock en härlig feeling för att riktigt kapable 12 Weekend Fun skulle kunna blanda sig i detta. Känns välgarderat i övriga lopp så jag "kostar på mig" att dubbla med helt sjukt lite streckade weekend (just nu 3%). Var på plats på Solvalla för ett par veckor sen och såg då överlägsna Perfect Dynamit vinna på ett läckert sätt. Dock var banan snudd på omöjlig för de flesta och ja är helt inne på att det där såg lite bättre ut än det var. 67% HUH ja .. ni läste rätt 67% på Perfekt i avslutningen.. Jag garderar utan tvekan, Sju streck och det är här vi fixar miljonutdelning... Här ser ni raden som bara går att köpa i butiken. Välkommen in och ha en riktigt skön helg! //Fredrik