5-HUNDRINGEN

Midsommar 75a från Kalmar på söndag. En riktigt riktigt klurig omgång som jag tror kan betala rikligt på 7-rätt.  Har på femhundringen komponerat hop ett system med ruggig potential.

Systemkommentar:

Avd1. här känns det riktigt skönt att sitta med många streck och där jobbar vi in en skräll. Trehästars i andra (avd2) är kanske det som känns tunnast på kupongen. Copaca bana, maple hills eto och Blue Mustach skall någon ta sig först över linjen då ser det riktigt bra ut! Tredje avdelningen (avd3) får vi se Policy of Truth ta sig an Disco Volante och Pastor Power som båda kommer bli mer spelade än den förstnämnde. Tycker formen på de båda favoriterna inte är något att skriva hem om och med lite lite klaff från innern avgör reijos kapable springar veckans guld som vår spik! Avd4. Här har vi 4 streck och det är tre riktiga formkort pluss 9 Verten Versailles som kommer med 5 raka. Avd5. Tror Ragaza da sopra har bra chans att runda trots spår 12. Dock känns 9 och 10 som superintressanta streck till låg%. och riktigt skönt att ha båda dessa på lappen. Avd6. Eliot Coger och Platon face styrkefenomen av rang.. Dock vinner inte eliot ihjäl sig och platon felar bort sig  då och då. Här tar vi en jättesmäll och får upp värdet rejält inför avslutningen! Avd7. In toto sund jättefavorit och startar med bra chans. Ultra bright på hemmaplan ett gjutet streck för mig och vinner min namne avslutningen kan vi hoppas på att utdelningen hamnar på ett sjusiffrigt belopp? 

Häng på 5-hundringen finns bara att köpa i butiken! 

Trevlig midsommar
//Fredrik