Tipssnack med Daniel!

Dessa analyser ligger till grund för mina system här på Simsalabim. Ni hittar alla våra andelar på www.tipsandelar.se 
 
Burnley- West Bromwich  1X
West Bromwich stängde ned Man.United nyligen. Denna match tror jag WBA kommer spela ett annat spel och gå framåt mera. Burnley har en ramstark centrallinje samt en målvakt i Nick Pope som håller toppklass. Burnley har dom senaste omgångarna visat att dom dessutom har en bra offensiv, inte minst på fasta situationer. Jag tror inte WBA bryter ned Burnley och vinner här. 1X känns som ett bra lås i denna match enligt mig.
 
Fulham- Sheffield U  X
Denna match bör kanske helgarderas, men här vill jag sticka ut hakan med ett intressant spikkryss! Dessa lag spelar ofta målsnåla matcher. Båda lagen krigar i botten och är extremt beroende av poäng. Jag anser att krysset ligger närmast till hands, då jag tror att rädslan för att förlora är större än viljan att vinna. Det kan ticka 0-0 här väldigt länge. Oavsett vilket lag som skulle göra ett eventuellt första mål, så kommer dom backa hem och försvara. Det är inget av lagen speciellt bra på, utan 1-1 borde då vara väldigt troligt. Har vi oavgjort här med säg 20 min kvar, så tror jag båda är nöjda med 1 poäng. Dom kommer inte blotta sig för att jaga segern utan matchen spelas av. Jag väljer att spara mina garderingar till andra matcher i jakten på fin utdelning. I början av Januari satte jag 13 rätt, då med flera spikkryss på systemet. I denna match har jag samma känsla som då. Detta spikkryss kommer jag spela både på mitt Magiska R-System 430kr per andel samt Miljonjakten R-System 110kr per andel denna Lördag.
 

Arsenal- Manchester City  2
Arsenal blandar och ger, har dock visat en stabilare nivå senaste tiden. Men just nu spelar inte motståndet så stor roll för City. Dom bara ångar på och mosar allt motstånd. Senast gjorde dessutom Kevin De Bruyne inhopp och det ryktas att han kommer starta här. Bredden är enorm i City och detta är min Spik of the week! Här kommer jag inte slösa några garderingar utan spikar av 2an och går vidare.
 
 
 
Hertha Berlin- Leipzig  X2
Berlins Olympiastadion har jag besökt många gånger och här går Hertha Berlin alltid för seger oavsett motstånd. Just i år har laget inte lyckats speciellt bra med detta utan har väldigt ofta blivit bortspelade. Endast 2 vinster på hemmaplan i år. Leipzig ligger 2a i Bundesliga efter giganten Bayern Munchen. Normalt sätt en fin 2a i denna matchen men jag tror att denna helgen är helt rätt läge för Hertha att möta ett slitet Leipzig, som förlorade mot Liverpool i CL tidigare i veckan. Eftersom personer från Storbritannien inte får komma in i Tyskland, så spelades denna CL-match på neutralplan i Budapest. Leipzig är självklart favoriter till seger här men man ska ha med sig att Leipzig kryssar väldigt ofta på bortaplan.

Jag tror inte Leipzig förlorar här, då Hertha är för svaga i år. Däremot vill jag ta med krysset. Krysset höjer dessutom utdelningen på en ganska favoritbetonad omgång denna Söndag. Mitt drag här blir alltså X2!
 _____________________________________________________________________
 
Som alltid är det viktigt att analysera laguppställningar samt senaste nytt innan inlämning. Förutsättningar kan ändras.
Önskar er alla en spännande och trevlig spelhelg!
Tack för ordet
// Daniel Skaret