US Masters torsdag - söndag

Klassiska US Masters drar gång den här torsdagen och jakten på den gröna prestigefyllda kavajen är  alltid spännande, jag skall bjuda er på tre sköna spel till årets Masters. 

Hela härligheten sänds i bla. TV12 torsdag-söndag och även i Cmore golf. Stenson är årets svenskhopp och Dusin Johnsson är försvarande mästare. 

Oddsmässigt intressant:
1. Justin Thomas
Vann på TPC Sawgrass The players Championship för ett par veckor sen. Färsk form och till nuvarande 13 ggr pengarna klart intressant som spelobjekt.

2. Bruce Koepka har haft lite knäproblem men är tillbaka rejält nu. Kan flytta bollen både till höger och vänster från tee och är lite av kungen av majors, har redan vunnit fyra och kan mycket väl ta en femte. Delad 2a & 7a sista två Masters. 26ggr pengarna ett fynd

3. Tony Finau har inte många svagheter, Kan bomba bollen "mil" men har även en härlig kontroll med puttern och runt greenerna. Det enda som kanske saknas är den där lilla extra skärpan fjärde dagen av de stora turningarna. Men att Finau kommer vinna en major framöver känns sannolikt och kanske redan nu. 46 ggr pengarna ett skönt lir

Dessa odds hittar ni på Nordicbet, släng in ett lir och bänka er torsdag-söndag för golf underhållning i världsklass!