Fredriks Hundring nu i Butik!

Har fått massor av frågor kring Fredriks Hundring som är ett av våra mest framgångsrika system genom åren. Inte mindre än två gånger har det fått ATG´s vinnar ambassadör att fått rycka ut och gjort repotage om storvinster. (här finns länk till aftonbladets artikel en av gångerna) https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/5V4zOK/fredrik-42-satte-fyra-v75-system-kaos

Den kommer alltd som vanligt gå att köpa på nätet men nu kan ni som bor i halmstad även köpa den på ICA Supermarket i Söndrum. Den kommer finnas där att köpa hela veckorna men raden blir klar fredag förmiddag. ICA´s andelar som görs i samarbete med oss i Team Simsalabim hittar du här: www.atg.se/icasondrum  Men som sagt, mycket välkommen att köpa dem även i butiken! 

Som om det här inte vore nog så kan ni köpa Magiska Hundringen även den i butik, men den hittar ni nu hos grymma killarna i Trönninge, Billisten. De har massa sköna nyheter på gång men säljer nu även en del av våra system i butiken 
Så välkommen in till våra samarbetspartners ! /Fredrik Simsalabim