Nu har vi ytterligare en printer som klarar riktigt stora utskrifter!

Vi har utökat våra möjligheter att erbjuda dig det bästa som finns när det gäller utskrifter i storformat. Vi kan nu printa ännu större utskrifter och på flera olika material. Epson ebjuder skrivare och papper med högsta kvalitet, därför väljer vi Epsons både maskiner och papper!

Våra vanligaste fotopapper för stora utskrifter:

Epson Premium Semimatte Photo Paper 260gr

Detta är det papper vi printar mest stora utskrifter på, ett semimatt fotoapper av yttersta kvalitet.  Passar perfekt både till "vanliga" bilder på barnen, katten och återskapar fantastiska färger på dina naturbilder. Blir väldigt bra tryck i svärtan och passar även svartvita fotografier.

Mycket mättade , kan högupplösta bilder nu visas på en elegant , diskret semimatte finish som minimerar reflexer samtidigt maximera presentations kvaliteten. Den rejälja tjocklek och extremt breda färgskala kommer att göra detta papper en favorit även för riktigt kräsna fotografer.  Det skapar högmättade utskrifter genom att erbjuda maximal färgtäckning och högt D -Max för äkta fotografiska produktioner.  Som alla Epsons innovativa medier , är detta papper konstruerad för att ge dig den högsta upplösningen och färgmättnad möjligt . 

Epson Hot Press Bright - matt papper med proffs kvalitet

Kräsna "amatörer" konstnärer och professionella fotografer kräver riktiga arkiv utskrift media med olika vikter och ytstrukturer för deras digital konst och fotografi . Detta är ett syrafritt , 100 % bomull varmpress papper som är belagt på båda sidor för extra mångsidighet . Denna cylinder formtillverkad produkt har en extremt slät yta på båda sidor ( ark) som är optimerad för Epson Ultrachrome -bläck.

Den velultra slät yta är en favorit för fotografer och konstnärer och erbjuder en unik hög kvalitet och konst känsla . Kombinera imponerande konst bomull med Epson -teknik har skapat ett dokument som kommer att vara en klassiker i många år framöver. Liksom alla Epsons innovativa medier , är detta papper konstruerad för att ge dig den högsta upplösningen och färgmättnad möjligt.  Kan med fördel monteras i ram med eller utan glas, den härliga mattheten gör även att blänk försvinner vid montering i glas.
Fineart papper med syra fri 100% bomulls bas, 340 gram.

Vit yta helt slät, utmärkt återgivning av svartvit och färg, stor färgrymnd med högt D-Max.

* Syra, Lignin och klorin fri bas
* 340 gram 
* 100% bomull
* bestruken på båda sidorna
* 96% ljushet ( ISO)
* 2880 dpi printing
* Torkar omedelbart
* Högt D-Max
* över 60 års ljusfasthet enligt LNE test

Epson presentation paper hi-res.

Ett matt papper 180 gram perfekt för dig som behöver en stor banderoll till bröllop, möhippan eller festen!
 Fungerar utmärkt till affisch och reklam tillämpningar. Lätt att hantera.

När du behöver en utskrift som inte skall ha fotografisk livslängd så passar detta prisvärda papper perfekt både till text och bilder.