Team Simsalabim

Team Simsalabim består av ett helt gäng engagerade, kunniga och dedikerade tippare / spelläggare från hela sverige. Ansvarig för det här härliga gänget är Fredrik Persson. Över 25 års erfarenhet av andels spel både i butik och digitalt.  

Fredriks är en spelstrateg som analyserar statistik, formkurvor, motivation och förutsättningar. Målet är alltid att skapa spel med hög potential. Han ligger bakom flera miljonvinster och har under alla år haft förmågan att leverera vinster i ett konstant flöde. 

Ca. 25 spelläggare

Vi har just nu ca. 25 olika spelläggare både på tips och trav, och totalt erbjuder vi hundratals olika andelsspel varje vecka.
Vårt mål är att hela tiden bli ännu bättre själva men även samarbeta med nya vassa tippare. Är du intresserad av att vara en del av Team Simsalabim?
Hör av dig med lite info om dig själv till info@simsalabim.nu

Samarbeten med idrottsklubbar

Vi har ett härligt samarbete med:

HBTK (Halmstad bordtennisklubb) Våra pingis stjärnor är inte bara en av sveriges bästa klubbar med bla. SM-Guld 2018 men även vassa och kunniga tippare.
Ni kan köpa HBTK´s system både till V86, V75, GS75 och även stryktips 

Halmstad Hammers (Halmstad hockey) Hockeyklubben med stort intresse för trav. Här tippar hela gänget olika omgångar allt från tränare, sportchefen till lirarna. Ni hittar Hammers V75 system här

 

Vi är intresserade av fler samarbeten, är din klubb intresserad av tips/trav? Hör av er!