V86 Tips och Rank 14 april JACKPOT !

V86 denna onsdag delas mellan Solvalla och Åby och vi har en rejäl jackpot att lira om och ca 18 miljoner i potten!  Finns några riktigt härliga drag den här veckan och jag bjuder på en tänkbar spik mot en stor favorit och ett skrällbud till under 5% som rankas etta. 

Hoppas kunna hjälpa er en bit på vägen mot 8-rätt och vill ni vara med på mina system så hittar ni dessa här: www.atg.se/simsalabim 

Obs! denna veckan kör jag även ett stort jackpotsystem 700:- / andel. Jackpot Magiska Simsalabim. Här samlar jag information ända fram till start och lämnar in ca 10 min innan första start.  //Fredrik

V86-1  loppet över 3140 med hästar utspridda över 3 volter.

 5 coin perdu blir sannolikt favorit här. Har 15 vinster på 24 starter. Står 40 m efter dem på start men mötte stenhårt motstånd i förra starten och lite lättare och bara sju hästar att runda här. Kördes lite passivt sist men såg fin ut. 

7 Shoking Superman gör här första starten i regi Robert Bergh. Har inte startat sedan i slutet på december då han var i Frankrike och på vincennes travbana. Berg brukar ha sina hästar i ordning direkt i årsdebuten och Shocking Superman är ett väldigt tidigt streck här.

4 Townsend Broline står på 20 volt nummer 3 Zizou, Jag tror de här två får svårt att stå emot när tungviktarna som står 40 meter efter kommer farande till slut.

Vill man vara helt säker så borde streck för Coin perdu och Shocking Superman  räcka långt Jag tror nog faktiskt mest på shocking Superman trots allt.

Rank: 7-6-5-4-3-2-1

13- rätt två veckor i rad ! 18 Miljoner på lördag, andelarna öppnas torsd. 09

V86-2  V86 2 spårtrappa över 1640 meter autostart

4 love Affair har en rätt passande uppgift här, bra spår, härlig form och anmäld barfota runt om den här gången.  Var riktigt bra i döden sist som tvåa på Solvalla. Kommer han till ledningen här kan han helt klart bli svårslagen.

10 Jennifer webb har fått spår 10 den här gången , kommer med tre raka segrar från spets men har en helt annan typ av uppgift den här gången . Går dock inte att räkna bort helt trots spåret.

11 Generator har inte startat i år, men Goops hästar börjar presterar bättre nu. Den här har dock en knepig uppgift med spår 11 över 1640 meter.

Ett rätt så ojämt lopp där 4 love Affair får mitt tips utan större tvekan.

Rank: 4-10-11-6-7-12-3-1-2

V86-3  Posh bäst trots läget ?

Ett stolopp med 12 hästar där det kanske inte är de allra största lysande stjärnorna

8 Posh Shopping är lite undantaget då det här ser ut som ett riktigt fint sto. Har vunnit 4a av 11 starter i karriären. Tappade stilen i årsdebuten i sista kurvan och såg sannerligen segerfarlig då. Nu rycker Untersteiner skorna och jag tror faktiskt han har toppchans att lösa det här trots spåret.

2 M.T. One Wish även hon tränad i Halmstad av Mr. Dahlen tillhör de bättre i loppet, har ett bra läge och vassa Jepson i sulkyn. Inte vunnit lopp på 1,5 år och känns klart överstreckad tycker jag men som sagt en av de bättre här och borde vinna snart.

1 Twinkle Laday kan vara en tänkbar jätteskräll på open stretch.

7 Best In Show As har nog absolut fart att lösa en sån här uppgift men kan mycket väl behöva lopp i kroppen innan formen sitter där. Absolut värd att betala för vid gardering dock.

Rank: 8-2-7-1-4-9

V86-4  

9 Vanja är ett seger vant sto och har 6 vinster på 15 starter. Lyckades avgöra ett liknande lopp som detta sist precis på linjen. Rätt så bra smygläge nu och kan mycket väl avgöra det här i spurten om hon får en vettig resa.

10 Joker Boko trodde man skulle braka uppåt i klasserna när han imponerade rejät vid två vinster i februari. Inte riktigt lika bra insatser efter det men måste räknas, har riktigt bra fart för klassen.

8 Sedin U.S fick äntligen vinna igen sist. Barfota runt om då som nu och jag vet inte varför det ser ut som den här kommer bli ganska lite betrodd. Rejio låter nöjd och visst är läget inte pefekt men den här vill man inte kliva av V86 på.

4 Reven Dejavu från Westholms stall ser ut att bli rätt klar favorit här. Finfin form och ett bra läge. Tycker dock det är tuffare emot och inte westholm i sulkyn utan William Ekberg den här gången. Rejält överstreckad även om han kan vinna i öppet lopp.

Vill man ha hela jackpotten så undrar man när 7 Sauron Pil skall hitta den där växeln vi vet finns och 12 No Regrets Trot har gjort en del bra lopp. Återkommer nu efter vila. De här två är streckade på 1 resp. 0 procent just nu..
 
Rank: 8-9-10-4-6-2-12-7

V86-5 Barfota skräll med kanonläge rankas etta.

2 Fromheaven Idzarda har ett kanonläge och det kan bli barfota runt om och jänkarvagn till den här starten. Ett givet streck men tycker han är lite väl övervärderad på strecken i ett öppet lopp. Aldrig vunnit över aktuell distans 2640m.

4 Jimmy Arthur ser rätt rejäl ut även om aktionen inte flyter hundra alltid. Chefen själv Robert Bergh hoppar upp och kör själv för första gången på ett tag. Blev lite smått störd till galopp 300 kvar sist men såg inte tom ut då.  Lopp i kroppen och tidig här.

8 Figheter Simoni var bra vid vinsten sist och gynnas av en strykning innanför.

1 Blue Frontline tycker jag känns jätteintressant. Fått lite tuffa lopp men gjort det bra i lite skymundan. Lite tufft inne i klassen och endas stoet inga faktorer som verkar få spelarna att kasta sig över henne. Jag tycker dock förutsättningarna känns helt klockrena. Innerspår borgar för en bra resa och med openstrech kan andra-tredje inner vara perfekt här. Det som även känns hyper intressant är att det kan bli barfota runt om första gången någonsin och det känns verkligen som en häst där det kan ge effekt. ca. 4 % i skrivande stund och en tuff rank-etta i ett öppet lopp där det kan skrälla!

Rank: 1-4-8-2-5-3

V86-6  Läckert 3-åringslopp med ett skönt drag.

2 Daven Port har bara gjort tre starter och vunnit två av dessa på ett fint sätt. Lottats till ett bra läge här men har aldrig haft framspår bakom en startbil och felade kort efter start sist. Svårbedömd men fart finns det och vid gardering given.

3 Chipper Kronos har med sina långa ben tagit tre segrar på fem starter. Ser fin ut och sträcker på sig det som behövs som synes. Tycker han möter kalrt tuffare nu och att han skall vara över 50% känns inte alls rätt.

6 Felix Orlando får utan tvekan mitt tips. Nordström har verkligen visat upp hästar i finfint skick i år efter vintervilan. Den här har nu ett lopp i kroppen, avslutade då klart bra. Kan öppna bra och har härlig fart i sig. Hoppas och tror på en laddning från Mr. Nordström som kör vasst i år oc har mäktiga 33% segrar till dagens datum. Spets och hela vägen Per! Spikas på systemet Crazy Diamond 175:- 10st delar

Rank: 6-2-3

V86-7  Hela vägen Bergh tack!

4 Harper Seabrook favorit på strax över 50% här. Det måste sägas vara den mest motiverade favoriten i omgången och ett riktigt bra singelstreck en jackpotomgång som denna. Hade haft lite uppehåll inför senaste starten, fick en rätt elak inledning på loppet men kunde köras till ledningen och vinna plättlätt på ett snyggt sätt. Förvisso inte hårdaste loppet men det är inte detta heller och läget är perfekt. Till spets tidigt och bara vinka till publiken Bergh över upploppet tack!

9 Durello känns farligast mot favoriten. Bra smygläge och nu rycker Lövgren skorna på den här 6-åringen.

3 Amore Bello ett svårbedömt Italienskt sto som kan vara fågel, fisk (eller bara häst) Vann i Rom sist från utvändigt ledaren och betalas för tidigt vid gardering.

2 O.M. Faststeep och 11 Dominic Wibb platsar på lappen om man inte tror på favoriten.

Rank: 4-9-3-11-2-7

Vi spelade in mest i sverige 15/2. Nu laddar vi för nya vinster.  Till V86 andelarna 

V86-8    Tufft utgångsläge för favoriten..

8 Go West Young Man kommer många anlita som singelstreck den här jackpotomgången. Var ruggigt läcker sist och har imponerande 7 segrar på 16 starter. Kan absolut vinna det här men spårlottningen gjorde onekligen loppet intressant. Måga får som sagt var "slut på strecken" och kommer spika här, jag tror det finns ett enormt värde att gardera den här favorten som riskerar att komma på vingel.

6 Fleet Admiral kan vara en kul skräll, här tror jag snart Redén hittar rätt och han får visa varför han vunnit 10 av 28 starter. 

3 Volare Gar och 2 Joseph Boko har båda visat form och har kanonlägen. Båda betalas väldigt tidigt för och kan skicka värdet genom taket. Även 10 The Bald Eagle och 9 Volcano O.P. skulle kunna tänkas på skrällfronten.

Rank:  8-6-3-2-5-10-9-1-7-4

_________________________________________

Spikbud:
V86-7 nr 4 Harpers Seabrook

Chansspiken: 
V86-6 nr 6 Felix Orlando
V86-3 nr 8 Posh Shopping

Sköna skrällarna: 
V86-5 nr 1 Blue Frontline
V86-4 nr 8 Sedin U.S

Överstreckade:
V86-3 nr 2 M.T.One Wish
V86-4 nr 4 Reven Dejavu
V86-5 nr 2 Fromheaven Idzarda

Låset:
V86-1 nr 5 Coin Perdu och 7 Shocking Superman

Stort lycka till och ni hittar alla mina system på www.atg.se/simsalabim
//Fredrik Simsalabim

Lira med ett vinnande lag... Massor av andelar till ALLA spelomgångar V64, V75, GS75 och V86. www.atg.se/simsalabim