V64 andelar varje dag nu på vår tillsammans sida och jag kommer bjuda på lite dagens dubbel tips till många av V64 omgångarna.

DD-1 Bollnäs 2140m  Kusken avgör ranken

Ett medeldistans lopp med hästar på tre volter. Med tre hästar på kupongen känns det ganska heltäckt.

10 Narold Vox har nu blivit 11 år men får tillslut mitt tips. Hade vart från tävlandet länge innan sista starten. Hakade då på storheter som Coin Perdu och Ex audio vici riktigt hyggligt och borde gått framåt med det loppet. Stabila Ulf Eriksson kör och han känns vassare än kuskarna på motbuden.  Spikas på systemet Dubbelspiken
11 Clayton J.F. känns intressant, blev lite kvar i en kall rygg länge sist men avslutade klart positivt i ganska hårt lopp. Tränarkörd nu inget plus. (kusken vunnit 4 lopp på 83 starter i år) 2784 startpoäng överlägset mest i loppet.
9 Cesar F.C. Vann från ledningen sist med vassa Magnus Djuse sist. Sämre läge och kanske inte lika vass kusk i Linus Lönn
4 Darlington gör första starten i regi Daniel Selin och skulle kunna vara fjärdehästen.
Rank: 10-11-9-4


DD-2 Bollnäs 2140m  Ojämnt lopp med 15 ston

Ett STL lopp, Diamantsto försök med 110.000:- till vinnaren har lockat en samling bra ston som gör upp om segern i detta medeldistans lopp.

4 Joyful Trix lyckades på ett riktigt starkt sätt bärga V75 segern på Romme sist. Det var första barfota runt om och hon är anmäld så även nu. Med bara fem hästar på första volten kan nog Ulf Ohlsson rattta Joyful till spets tidigt och väl där måste hon bli svårslagen. Dock bara tre år och mer rutinerade, äldre ston jagar från 20m tillägg.
Obs Joyful Trix struken


9 Orlando var ute i ett riktigt rövargäng i Breederscrown finalen sist. Kunde inte rå på de bästa från kön där men har en vass avslutning och en bra kusk i Magnus Djuse.
8 Whelk radar inte upp segrar men avslutade starkt till knapp vinst på Solvalla sist.
13 Laleh Pellini fick inte tag i Joyful Trix sist men det var nära och formen finns där. Känns inte som ett plus att Mika Forss kör nu i stället för Goop.
10 Ies Elisabet har verkligen avslutat stentungt i några raka starter nu. Har en förmåga att hamn några steg förlångt bak i loppen när pengarna skall fördelas. Men med bara lite klaff och rätt ryggar superspännande här. Mats Djuse vass och i härlig form och Elisabet ser ut att bli ganska bortglömd. 

Blev ännu mer intressant med 10 Ies Elisabet nu när favoriten ströks och vi kommer chansspika på systemet Dubbel spiken 64:-
Rank: 10-9-13-8-15

Obs. Denna bomben har blivit inställd: 
SHL:På grund av konstaterad smitta inom Oskarshamn skjuts torsdagens match mot Brynäs fram. Lördagens match, då mot Luleå, flyttas även fram till ett senare datum.

Svenska spel kryddar kvällens SHL bomb med 300.000:- extra i potten. 
Matcherna:

HV71 vs Lindköping
Växjö vs Malmö
Oskarshamn vs Brynäs 

Vi kommer på 69:- bombandelen gå tungt på hemmaseger för HV och Växjö. HV71 imponerade när man slog Luleå med 5-1 häromdagen och vi tror de gör processen kort även med lindköping på torsdagkvällen!
Spelstopp 18.59 och ni hittar kvällens andelar här

Bollnäs V64 ikväll!

207m långt upplopp väntar och en omgång från Bollnäs som känns rätt svårtippad. Mycket hästar i fälten och inte de allra bästa hästarna i startlistorna. Vi gräver fram alla sköna drag och har ikväll V64andelar 25:- 60:- 64:- 100:- och 128:-

Du hittar alla kvällens andelar här

Vinster onsdag!

Vi fick 13-rätt på ramen på ett av våra R-system på Europatipset under onsdagkvällen. Tyvärr blev det "bara" 12-rätt på reduceringen men skapliga 8.360:- att dela! 

På V86 blev det 7-rätt på systemen Knoll og Tott och sista minuten. Lite småvinster där och 175: resp. 196:- vinst / andel på de systemen.

Skrälltätt i tipsen!

Fredrik bjuder på ett par riktigt sköna drag som vid vinst lär dundra upp kvällens V86 värde ganska rejält om de vinner.. Ni hittar kvällens tips här

Intressant dubbel i kväll.
DD-1
Först ett 3-åringslopp med ganska orutinerade hästar. Imponerat har verkligen 5 Money Smile gjort i sina tre starter. Såg riktigt fin ut vid vinsten sist på Rättvik och måste ha hygglig chans att vinna igen. Motbuden 4 Kissinger Boko som kanske har en lite väl smickrande rad och halvskrällen 11 Chestnu Bojje som var bra vid vinsten sist.

DD-2 ett kallblodslopp med 15 hästar som inte direkt radat upp segrar på slutet. Mitt tips till andrahandaren just nu U.R Faxe. Inget roligt läge men 15 vinster på 48 starter och gjort jämna och hyggliga prestationer mot bra motstånd. Möter lite enklare den här gången som det känns. Intressant skräll i Gott Klirr nr 15 som satt fast näst sist och såg fin ut. Ingen vidare rad med en del galopper men felfri ett bud! Blir 5 / 11 på den raka dubbeln i dag och dessa två spikas på Dubbelspiken V64 systemet ikväll som ni nu kan kika på! (observera att det är preliminärt system och kan komma att justeras innan start).

Var lite sugen på 5/15 men räkna med att 15 Gott Klirr kommer med på systemet Fredriks Hundring :)

Avd-1   9.10.12.14
Avd-2   1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15
Avd-3   1.8
Avd-4   3.8.9.11.14.15
Avd-5   5 Money Smile
Avd-6   11 U.R. Faxe


Här ser ni kvällen Dubble spiken på V64. 64:- /andel och kan köpas här

Rejäl hög med stålar i 8-rätts potten på topptipset i kväll när svenska spel kryddar potten med 250.000:- extra. Vi har laddat med tre olika system och ni hittar dem här

Yes! Nu kör vi, vi har precis öppnat upp en del system till kvällens V64 från Halmstad. Ni hittar dessa varje dag här på vår tillsammans sida.

1.2 mille i kväll!

Vilken härlig vecka vi har att se fram emot med sport och spel. Här är lite av veckans höjdpunkter:

Måndag: 1.2 mijoner extrapott på bomben! Vi flera olika system bla. 12:- 99:- och 419:- Det bjuds på tre svenska matcher på kupongen och vi har ett Göteborgs derby mellan Göteborg och Häcken. Stor motivation där hos båda lagen som krigar i varsin ända av tabellen. Vi har Norrköping vs Falkenberg där halländningarna slåss för sin existens i högsta divisionen och även ett mittenmöte mellan Sirius och Mjälby. Svårt så det förslår och vi kan nog förvänta oss hög utdelning. Bomben systemen hittar du här

Premiär !! V64 andelar från Halmstad ikväll. Vi kommer ha system 25:- 64:- 100:- 128:- och 200:- Finns något för alla och vi kommer nu erbjuda V64 andelar varje dag! 
www.atg.se/simsalabim

Onsdag: V86 från Solvalla / Åby. Europatips med Champions League matcher. Här får vi bla. Inter - Real och Liverpool - Atalanta på kupongen. Andelarna nu öppnade ni hittar dem här

Lördag: Superfina finaler från Solvalla på V75

Detta bara lite av veckans höjdpunkter och vi kommer naturligtvis uppdatera bloggen varje dag och mer intressant från sport och spelvärlden kommer  // Fredrik Simsalabim

Första gången någonsin kommer ni nu kunna köpa våra V64 andelar på tillsammans! Vi kommer erbjuda andelar varje dag framöver. 
Väldigt passande så har vi hemmaplan idag när Halmstad travet står som värd för omgången. vi kommer ha system i flera olika storlekar och både med vinst på "endast 6-rätt" och även "vanlig V64" 

Ni kommer kunna se här när vi öppnar systemen under måndagen, eller håll utkik på www.atg.se/simsalabim

Jackpot i eftermiddag på Europatipset med matcher från sverige, italien, spanien och england. Vi har i dag 7st olika system och ni hittar dem här:
Till Europatipsen

God förmiddag alla sköna helgfirare och hoppas ni har det riktigt bra och safe.
Här i halmstad grått, regnigt och lite småkyligt. Japp ni har fattat, mycket bättre att hålla sig inomhus och njuta av skön sport och spel :) 

Veckan som gått har bjudit på bla. en härlig bomben vinst. Drygt 10.600:- att dela när det var lite extrapengar i potten i torsdags. Missa inte att det är jättepott på fotbollsbomben på måndag. Vi satsar lite extra på andelar dit!

Travet i helgen:
I dag lördag Jägersro och en mastig jackpot, vi kommer ha ca 55 miljoner i potten när alla insatser är inne och röken lagt sig. Rätt kul omgång som bara blir svårare och svårare ju mer man kollar på den tycker jag:) Jag bjuder på lite tips till omgången som ni hittar här.

Vi har laddat med system och erbjuder i dag över 30 olika system från 16 olika spelläggare. Missa inte att vi kör stora spiklösa systemet 4 hästar i ALLA lopp. 348:-/ andel och vi har premiär för våra norska vänner som var ruggigt nära att sätta 8an på V86 i onsdags. Knoll og Tott 100:-/ andel 20st delar.
Totalt 8st sjuor förra veckan var bra även om utdelningen lämnade lite att önska. Men nu kör vi igen! 

GS75 söndag från Boden, jag har inte hunnit satt mig in i omgången ännu men kommer göra det på söndag förmiddag och vi har öppnat en del system dit och fler kommer. Skall bli ca. -4 och det kan bli härligt knepiga förhållanden där

Måndag! 
Hör egentligen inte till denna bloggen MEN vi har en härlig premiär på V64 på tillsammans. Vi kommer erbjuda andels spel varje dag och startar underbart nog med hemmaplan när travet avgörs på Halmstadtravet på lördag. Vi kommer ha 4-5 olika system och de kommer öppnas lördag förmiddag. www.atg.se/simsalabim

Tipsen!
Vilken helg, 10 miljoner jackpot på stryktipset. Avspark 16.00 som vanligt och en skön brittisk kupong. Oscar hade premiär förra veckan och vann över 5500:- på sitt system , kör även i dag. Vi har även Show me the money systemet och mycket mer tillbaka i dag. Söndagen bjuder på 5 miljoner jackpot på Europatipset och sen kommer som sagt var måndag med över 1.2 miljoner extra på fotbollsbomben 
alla andelar hittar ni här​​​​​​​

Hela Team Simsalabim önskar er en skön helg och häng på så skall vi se om vi inte kan fixa lite härliga vinster! 

//Fredrik
Simsalabim

V75 Tipsen klara!

Missa inte Fredriks V75 tips till lördagens jackpot omgång från jägersro. Här bjuds det bla. på en av spikarna på Superchansen som är långt från favorit.. 

Ni hittar tipsen här

Vinst på Bomben!

Vinst på en av bomb andelarna! 
Andelen kostade 100:- och den totala vinsten blev 10.681:- att dela på de 11 andelarna på torsdagkvällen. Grattis till er som var med där. Vi har nu öppnat en fredags bomb 71:- / andel och vi har laddat med bomb-andelar till måndagens 1.2 miljoner extra pott.. Alla våra tips andelar hittar ni här: Simsalabim Tips andelar

Häng gärna med oss även på Instagram:
www.instagram.com/simsalabimspel

Tips till V86 & V75 hittar du varje vecka på www.simsalabim.se 🐴💰 #v75tips #v86tips #v86tillsammans #simsalabim
Premiär i kväll! Ni kan nu även köpa våra V64 andelar på nätet: www.atg.se/simsalabim 🐴💰 #v64 #simsalabim #tillsammans #atg
Klassisk brittisk kupong på tipset i eftermiddag, avspark 16.00. Jackpot 10 miljoner 💥💰⚽️ www.simsalabim.se

Hur långt är upploppet på kvällens bana? Du hittar infon här