Fredags kul!

Varför inte öka spänningen i soffan lite den här fredagkvällen. Vi har i dag andelar till Topptipset, Bomben och Powerplay. Vi har självklart även laddat med massor av stryktips och Europatips andelar till helgen. Nytt system på tipset denna veckan, Big 6 Hela 5 Halva. Endast två säkra matcher och ett R-system med 12-rätts garanti. Vi har även Tobias tillbaka med Smålänningens. Oscars tips där vi snart kan utfärda vinstgaranti ?! :) 

Ni hittar alla våra tipsandelar här

V64 ikväll från Kalmar!

Både Figge och Anders och undertecknad gör ett rejält försök att ta hem kvällens V64 pott och ni hittar kvällens travandelar här

Vi bjuder som vanligt på lite sköna V75 tips. Den här veckan får avslöjas vilken jätteskräll som spikas på Superchansen och mycket mer. Ni hittar Fredriks V75 tips här

Dubbel tipset torsdag

DD-1 Gävle STL klass I försök 2140m

7 Eddy West var imponerande sist vid vinsten. Efter kunnat överta ledningen efter 400meter lämnade sen Eddy sällskapet i början på upploppet och vann plättlätt. Spår långt ut och även om han är startsnabb finns det gott om snabba hästar invändigt. Tror dock Sjöström kan komma ned i andra spår och med lite tempo på loppet kan han bli han svår att stå emot. Vi spikar på V64 systemet Dubbel spiken 64:-

1 Mission Beach har ett kanonläge och kan öppna bra. Vinner oftast i lite enklare gäng men har form, kusk och läge.

2 Ready doc har 14 felfria lopp av 20 totala starter. I ALLA dessa har 5-åringen varit topp tre. Härlig kapacitet och kommer nu med två raka segrar med Peter Ingves. Jörgen S kör ikväll och nu är det även skor, samma som för alla men kanske lite missgynnad av detta. Given på kupongen från kanonläge.

3 Faster than you från Berghs stall med Jansson i sulkyn har gjort det bra mot ganska tufft motstånd.

4 Jareth Boko stod för ett bra lopp sist men vinner inte så ofta.

10 Barry Wadd avslutade vasst till seger näst sist och satt fast med rubbet sparat sist och såg fortsatt fin ut. Blir nu bortglömd från bakspår men riktigt kul garderings streck.
Väldigt jämnt lopp där positionerna blir avgörande

Rank: 7-2-10-3-1-4-5


DD-2 Gävle Spårtrappa 2140m

Ett väldigt jämnt lopp med kanske inte den allra bästa kvaliteten. Här kan vi mycket väl få en jätteskräll.

10 Upside Face kommer tillhöra favoriterna. Visserligen 2 vinster på 12 starter och gjort det jämnt och bra på sistone. Men ingen som ”bara vinner” ett sånt här lopp från spår 10. Peter Norman har fina hästar men som kusk bara 5 i segerprocent i år.

8 Super Cheese L.W. har mött Upside face och varit minst lika bra. Inget vidare läge med spår 8 bakom bilen. Med lite positionsflyt tycker jag dock den här känns klart intressant.

7 Kontur utmanade Albert Zonett sist och gick ett väldigt bra upplopp. Har aldrig vunnit på 14 starter men tycker motståndet känns synnerligen passande och jag ger tipset till Tomas Petterssons uppsittning. Obs. struken

12 Dont Be A Loser får Mats Djuse i sulkyn för första gången och det känns superintressant. En av de bättre i loppet.

Rank: 8-12-10-4-2-1-9-3-15

Vinst på Europatipset!

Reducerade systemet R-6-4 går som tåget och levererar vinster vecka efter vecka. Vi saknar bara den där riktiga 13 - rätts vinsten. Nu på onsdagen blev det 12-rätt och 3190:- att dela. 

Drygt 10.000kr vinst på V86 andelen Magiska Hundringen på onsdag kvällen. Såg länge ut som om Remarkeble Feet skulle kunna hålla undan och vinna avdelning sju och då hade 8an suttit klockrent. Blev en hygglig vinst trots allt och nu känns vi rejält på gång!

Fredriks V86 tips!

V86 ikväll från Solvalla och Bergsåker. Fredrik bjuder som vanligt på sköna tips till omgången och en hint om vad som komma skall på systemen ikväll. 
Till V86 Tipsen

Till kvällens V86 andelar

Superintressant Europatips kupong ikväll när vi bla. får se Manchester United vs Paris SG. Kupongen innehåller Champions League matcher blandat med matcher från england och ser så där småhärligt klurig ut. Vi har laddat med sköna system till kvällen och nu även öppnat en hel del strytips system till helgen. Nyheter där är att Tobias är tillbaka med systemet Smålänningen 129:- / andel och vi har nu öppnat ett större R-systemt Big R där vi har hela 6 helgarderingar och 5 halvgarderingar 317:-  delat på 8st delar
Du hittar alla våra tips system här:
Till Simsalabims Europa och Stryktips

Ingen hittade bomben..

Jättepotten blev utan vinnare.. Det blev supersvårt att hitta SHL resultaten på tisdagkvällen när det blev:
Skellefteå - Luleå 0-4
Djurgården - Leksand 3-0
Växjö Lak - Frölunda 8-0 
INGEN hittade alla rätt och vi kan se fram mot en helt enorm pott när denna går vidare. Vilken dag det blir återkommer vi med och skall köra några rejäl system dit!

DD-1 Jägersro 2140m Autostart
1 Toddler var verkligen ruggigt bra sist. Bombade till ledningen från spår 6 bakom bilen då och vara bara bäst och vann till slut ganska enkelt på 12.1 1640m. Hade det varit sprinterdistans hade spiken varit 100% given men jag tror faktiskt speciellt eftersom det är jägersro vi kör på ikväll att 8-åringen grejar den här distansen också och spikar utan att tveka. (har 12 segrar i karriären på 2140m eller längre..) Skor som vanligt ingen nackdel, snarare fördel mot övriga nu när alla måste gå med skor. Spik på systemet Dubbel spiken
6 Commit Boom Bay mötte ett kanongäng sist på Charlottenlund. Betydligt billigare mot nu men spår långt ut och det blir svårt att rå på Toddler.
3 Hirro Boko har en vass avslutning och satt lite halv fast på V75 sist.
4 Secret Misson satt även han lite halv fast sist i loppet som Toddler vann på Kalmar. Såg dock inte ut som om det var några mängder sparade och behöver en del flyt för att kunna blanda sig i detta.

Rank: 1-6-3-5-4-7-9


DD-2 Jägersro 3140 Autostart

Klart intressant långlopp med hästar utplacerade på fyra olika volter.
6 Digital Crunch ser ut att bli favorit och efter vinten senast kan man förstå det. Men jag tycker nog insatsen såg lite bättre ut än den kanske var. 4-åringen serverades ett perfekt lopp och moståndet var inte av den värsta sorten. Absolut en av de som kan vinna men känns lite överspelad för mig över dryga tre varv.
5 Hurrican Silas är stark och rejäl och passar på distansen. Ute i ett ganska bra lopp sist och avslutade helt ok efter sen lucka. Lite enklare mot nu och given
11 Breidabliks Nubbe behöver en del flax för att kunna hinna fram från 60m tillägg. Men ensam på den volten och några sannolika hyggliga ryggar 20m framför. Ledde länge sist för att sen springa in i mjölksyre väggen 75m kvar. Lämpligt mostånd några lopp i kroppen och till under just nu 15% ett kul drag! Spikas även denna på Dubbel spiken
7 Taxi Out bör nämnas. Härlig form och hygglig som tvåa bakom Digital Crunch sist. Men statistiken 38 segrar NOLL vinster och 8 andraplatser säger väl det mesta... Även om det känns som denna verkligen har jobbat hop till en seger och den här typen av lopp skulle det kunna hända i.

Rank: 13-5-6-7-1-9-10

DD-Tipset
1 / 5.6.11  Tre kombinationer 

Lycka till med liret ikväll och misas inte att vi har hela 7st olika V64 system till Jägersro ikväll och ni kan köpa dem här: www.atg.se/simsalabim
 

En massiv rullpott har vi att lira om på kvällens SHL bomb. Tre matchresultat står mellan oss och en tidig julklapp! :) 
Här är matcherna i kväll:
Skellefteå - Luleå
Djurgården - Leksands IF
Växjö Lakers - Frölunda
Vi har just nu andelar 12: 99:- och stora 225:- (13st delar) Ni hittar alla våra system här:
Till bombandelarna

Dubbel tipset måndag!

Färjestad och sista chansen för i år om man vill testa att rycka skorna. Från och med i morgon är det skotvång t o m 1 april. 

Kvällens dubbel en inte helt lättlöst historia men spelmässigt klart intressant.

DD-1 2140m Autostart
1 Zodiac Dany Grif gör andra starten i regi Goop. Avslutade hyggligt senaste utan att det slog några riktiga gnistor. Hade dock inte startat på tre månader inför det loppet och kan nog vara bättre nu. Innerspår och rätt så startsnabb. har lite feeling att Goop kan hålla ut övriga i starten och i såfall bli 5-åringen svårslagen.
8 Goblal Weather har verkligen inget utgångsläge man gillar med spår 8 auto. Såg dock riktigt fin ut återigen sist som fastlåst på V75 i ett bra lopp. 6 vinster på 11 starter och efter en del övervägande blir det chansspik på systemet Dubbelspiken ikväll på V64
3 Goodwill Pellini är det roliga budet i loppet. Kommer som det ser ut bli snudd på ospelad på dubbeln. Har väl inte direkt radat upp segrar men har läget, barfota runt om igen och såg verkligen dunderfin ut som fastlåst sist.

DD-2 1640m Autostart
1 Hopeusteponalego är verkligen ett störtskönt namn på en travhäst :) Innerspår ingen jättehöjdare då den här 3-åringen öppnar som en sämre traktor bakom bilen. Sen har han dock en riktigt tung avslutning att tillgå och löser det sig och blir tempo på loppet går ingen säker till slut.
2 Zizou är stark och rejäl men kanske inte bästa kusken i loppet och distansen aningen kort?
3 Bear Hope har Jepson i sulkyn och ett bra läge. Mött bra motstånd på slutet och räknas.
4 Ingemar Palema gick 12.2 från ledningen på Romme näst sist. Skulle han komma till ledningen kan det vara en jätteskräll.

6 Vincent Chase får dock bli mitt drag i loppet! Anmäld barfota runt om och jänkarvagn till den här starten. (viktigt följa upp detta innan loppet och se om det blir så) Ulf Ohlsson upp i sulkyn och även om spåret är en bit ut tror jag faktiskt det skall vara bra chans att Ohlsson kan spetsa här i ett lopp utan startraketer innanför. Hela vägen tack till ca 10% ?! Obs.Struken!

Händer och hänt!

Bra avslutning på förra veckan med GS75 vinsten på drygt 15.000:- på Hundringen och det känns lite som om vi är riktigt på gång nu igen. Flera system som vart och snuddat på rejäla pengar nu sista två veckorna. Annars från i lördags så imponerades vi bla. av Very Kronos på V75. Very förövrigt anmäld till lördagens V75 på Åby.. Och så gratulerar vi den lirare som skickade in en Harry på Zoomzoom (föredetta Simsalabim butiken) och kunde hämta ut lite drygt 4 miljoner!!

Återigen levererade våra norska vänner ett vasst system och det var onekligen spännande att vara med efter två gigantiska skrällar även om det inte riktigt höll hela vägen. Knoll og Tott grabbarna har två raka V86or nu med 7-rätt efter 7 lopp och vi räknar med att alla 8 sitter på onsdag! Systemet hittar ni här


Nu laddar vi om mot en ny vecka, här är lite vad som bjuds på denna veckan:

Måndag: V64 Färjestad  Sista dagen man får köra med valfri balans. Sen ser vi fram mot 4 månader med skotvång..  Vi kommer med lite dd-tips under dagen och vilka spikar som komma skall på Dubbel Spiken 64:- 

Tisdag: V64 Jägersro Intressant avslutning med ett långlopp med hästar på fyra volter. Tips kommer tisdag

Onsdag: V86 Solvalla /Bergsåker, Europatips med galet intressanta Champions League matcher. Vi har nu öppnat några av systemen. Till Europatips andelarna

Torsdag: V64 Gävle
Fredag: V64 Kalmar

Lördag: V75 Åby Intressant omgång med Very Kronos i startlistan igen! Vi har en erfarenhet av miljonvinster på Åby... Systemen finns nu öppnade
Söndag: GS75 Romme  7-rätt i söndags.. Gissa om vi är taggade för ännu en 7a. Systemen hit öppnas senare i veckan:

Massor med sköna system kring Champ L kommer öppnas i veckan, Bomben, Topptips och mycket mer. 

Vinst GS75 !!

Fredriks Hundring satt klockrent på söndagens GS75!
15.188:- att dela på de 10st delarna. 

Grattis till er som var med där. 
Missa inte att Fredriks Hundring finns varje dag nu när vi även kör V64 på vår tillsammans sida. 

Måndagen bjuder på V64 från Färjestad och ni hittar systemen här

Fredrik bjuder på tips till lördagens V75 finaler från Solvalla och ni hittar tipsen här:
V75 tipsen

DD-1 Solvalla Grand Prix
Vilket race kvällens första dubbel är. 300.000:- till vinnaren har lockat ett vasst startfält.

10 Ecurie D. lär nog bli favorit trots bakspår, återupptog segerraden sist efter en galopp och har nu 14 vinster på 16 starter.  Tror faktiskt den här superstjärnan kan få det tufft att runda det här gänget i kväll.
2 Power vann Europaderbyt knappt för inte så länge sen och avslutade bra i Breeders Crownfinalen sist. Kanonläge och given topptre.
5 Brother Bill får dock mitt tips här! Tycker Kontios uppsittning var fruktansvärt bra när han fick dra tåget i tredjespår sista 600m sist, var trots det den enda som närmade sig och utmanade vinnande Hail Mary och gjorde ett ruggigt lopp med 08/800 mestadels i spåren. Klart intressant spelmässigt och vi spikar på Dubbel spiken som ni hittar här 

Rank: 5-10-2-9-8

DD-2 Diamantstoet - 15 ston över tre volter 2140m

5 Iceland Radio fick gå sista 600m i tredjespår sist men hade inga problem att avgöra och ta andra raka på ett bra sätt. Melanders stall går som tåget nu och han passar på att rycka skorna nu sista veckan innan nästa veckas obligatoriska skor på hästarna. Rätt hygglig chans och jag var länge i valet och kvalet om ranka Iceland etta men valet föll på..
11 Hossiana Boko hade jag som drag sist på V75 Romme. Blev då fast för andra gången i rad och hon såg verkligen dunderfin ut. Inget vidare läge med innern på 40m tillägg men Erik Adielsson i sulkyn och bara ston emot nu. Spikar på Dubbelspiken 
15 Mellby Harrissa åkte dit mot Global Adventure sist, Tål tuffa resor och är anmäld barfota runt om till kvällens race.
13 Zeta Kronos var riktigt bra direkt i combacken sist och lär nog vara ännu bätttre nu. Given vid gardering.

Rank: 11-5-13-15
 

Häng gärna med oss även på Instagram:
www.instagram.com/simsalabimspel

V75 Åby lördag. Vi siktar på fler magiska vinster 💥🐴 www.atg.se/simsalabim #v75 #simsalabim #magi #åbytravet
Drygt 10.000:- vinst på Magiska Hundringen igår 💰🐴🍾 19.30 ikväll V64. www.atg.se/simsalabim #simsalabim #v64
Jättepott på Bomben ikväll. Vi har andelar 12:- 99:- 225:- 🏒💰 Mer info på www.simsalabim.se #hockeybomb #simsalabim #svenskaspel

Hur långt är upploppet på kvällens bana? Du hittar infon här