43.000:- Vinst på V75. Nu laddar vi om mot V86 onsdag. Andelarna hittar du här

Vinst !!!

7-RättStora Magiska på vår tillsammans sida i lördags. 43.157:- att dela på. Stort Grattis till er som var med. Vi satte även V5 andelen som gav drygt 3400:- att dela. Lite oflyt på bla. The Players systemet mfl. där vi missade sjuan på målfoto i avd2 och fick lite pengar på 6-rätt. 6-Rätt även på 5-Hundringen m.m.  

Härligt att vinsterna börjar trilla in igen och nu laddar vi inför kommande vecka då vi först ser fram mot V86 Solvalla/Åby och sen V75 med finaler från Solvalla på lördag.

Servicearbete av atg gör att vi inte kan öppna tillsammans systemen till V86 förens måndag förmiddag. Så både V86 och V75 kommer öppnas måndag förmiddag. 

5-Hundringen!

Veckans 5-Hundring!  Lite bortskämda med en rejäl vinst varje vår och är det kanske dags att ta årets jättevinst idag? Momarken med sitt långa långa upplopp skapar nästan alltid spännande race. här nedanför ser ni veckans 5-Hundring som fortfarande bara går att köpa i butiken.. Kanske kommer finnas även på tillsammans i framtiden också. Ha nu en störtskön helg! //Fredrik Simsalabim

V4 innan V75, V5 och en Top7 idag..

V75 Momarken

Lång upplopp och mycket norska hästar som vi inte helt lätt kan sätta in mot de svenska. Intressant omgång ieftermiddag från Momarken! Här ser ni några av våra system i butiken. Fler kommer under dagen i dag lördag och som vanligt många fler system på vår tillsammans sida.

Rätt skön kupong den här lördagen med emkval och kluriga engelska matcher.. Att vi sen har 9 jackpotmiljoner i potten gör inte saken sämre! :) Här ser ni systemen i butiken (även topptips och Europatips) Välkommen in!

Fredagskul

Kvällstrav

-

Andelar lunchen

Åby ikväll!

V64a i kväll på Åby

-

Andel lunch

-

Onsd o V86

Onsdagslir!

3990:- vinst på Powerplay andelen igår! Nu laddar vi om med nya tag ikväll.

Lunch andel

Lunchandelen  onsdag

-

Solvalla i kväll

-

Solvalla i kväll

LUNCH TRAVET

Tisdag o lunchtrav från Jägersro

En liten rubrik.

 Klicka på bilden ovan så kommer ni till aftonbladets artikel om vinsten för några veckor sen ..