V75 onsdag - torsdag - fredag - lördag och söndag denna veckan med multijackpot och ca 100 miljoner i potten på lördag !!

Här hittar ni mina tips till 100 miljonersomgången under lördagens. Några riktigt sköna drag och ett gäng överstreckade favoriter bjuds det på....

Stryktips!

15milj i potten

Fredag V75

Fredag  V75

Fredag lunch andelar

Fredag lunch  andelar

Härligt klurig omgång från norge ikväll.. Vi har några system i butiken och många fler på vår tillsammans sida... 

Bomben Rullpott

Rullpott  på Bomben

V4 & V5 ikväll!

V4 V5 i kväll

Lunch andel

Lunchtravet

V4 Jägersro ikväll!

Galet läckra lopp i kväll på Jägersros V4. Bla. Conrads Rödluva och många många fler kanoner i uttagningen till stoderbyt m.m

Kvällens V75 o V4 här är några av systemen i butiken och som vanligt har vi laddat rejält även på tillsammans.

Lunchtravet

Lunchtravet på Bro Park

V75

Hela 5st V75or den här veckan! Vi drar igång på onsdagen med Jägersro och finfina Derbykval för att sen fortsätta till norge och bjerke på torsdag. Bergsåker laddar sen upp med en V75 på fredagkvällen med bla. ett finfint snabblopp där Diamanten mfl. startar. På lördagen även då Bergsåker och en av de största jackpottarna någonsin. Kommer sannolikt att bli ca. 100 miljoner i potten!! Veckan avslutas med en V75 från danmark och Charlottenlund där som avdelning nr 6 det Danska Derbyt över 3000m körs. Superhärlig spelvecka och räkna med att vi på Simsalabim kommer göra allt och lite till för att vara med och dela på de stora pengarna... Andelar varje dag i butiken och själklart även på tillsammans där vi storsatsar på lördagen och har många extra system!

Som en liten uppladdning inför V75 fem dagar i rad kör vi i dag en skön lunch V4 från åby och en sportslig riktigt bra V64 från Solvalla ikväll. Välkommen in i butiken!

50.000:- vinst i går på vår Vecko keno andel !!! Stort grattis till er som var med och fick drygt 6200:- / andel.  I dag har vi lite extra keno andelar i butiken. Välkommen in!

986milj i potten......

986milj i potten....

En liten rubrik.