Multijackpot från Romme

Skön påsk underhållning den här söndagen med möjlighet till lite fina pengar. Ca 45 miljoner i potten att dela för de som sätter sjuan och jag skall försöka guida er en bit på vägen!

Klicka här för att komma till våra system på Simsalabim Tillsammans 

 

Avd1   Något alldeles extra...
Sprinterlopp över 1640m inleder den här jackpotomgången och det är ett ruggigt bra lopp vi får se här med flera potentiellt blivande kanoner. Just nu delas favoritskapet mellan 8 Deep Pockets och 6 Emile Zola Sisu som båda är streckade på drygt 20%. Emile har inte startat sen i oktober och lär säkert behöva något lopp i kroppen för att hitta den där riktiga toppformen men 7 segrar på karriärens 10 starter imponerar rejält. 8 Deep Pocket är ännu värre med 7 segrar på nio starter och har nu 6st raka segrar. Var ruggigt bra vid vinsten sist då denne gick en 08 repa för att ödelägga vinstplanerna för övriga motståndare i det racet och jag har den där feelingen att det här är något alldeles extra.. Hade nog spikat "på allt" från bättre läge men här kan det bli svar från bla. startsnabba Twinkle Kronos m.m och helt säker kan man inte vara på att Erik löser detta men hur som helst bra chans!

U.Bergs Svante har hittat en riktig kanonform och varit riktigt fin vid två raka segrar. Det riktigt roliga skrällbudet hittar vi i 12 Copaca Bana. Långsökt med detta spår över sprinterdistans. Men två riktigt snygga segrar och för tre starter sen satt Copaca Bana halvfast i rygg på en viss vinnande Deep Pockets..
9 Bizzi Blizz radar upp fina prestationer och kommer med 4st segrar de sista fem starterna. Behöver flyt och lite hjälp av att favoriterna kommer bort men kan vara ett chans streck för den som har råd.

Rank: 8-12-6-1-3-9-4-11Avd2  Kvaliteten på kuskarna avgör..
2140m med tre volter. Inte helt lätt för de som står 40m efter att ta sig runt hela fältet. 12 Soutwind Feji favorit på ca 30% och den här blir man inte riktigt klok på. Ibland tror man det skall bli en världsstjärna och ibland tror man den stagnerat i utvecklingen.. Lämpligt motstånd här dock tävlar hon på topp är hon given i striden. Ger tipset till 15 Hope and dream. Kuskens betydelse i den här typen av lopp är av högsta grad en faktor som väger högt när det gäller valet av vinnare. Ulf Ohlsson har en sällsynt begåvning för att hitta rätt ryggar eller attackera när tempot tillåter och Hope visade finfin form vid vinst i sista starten. 11 Chapter N. Deo har lopp i kroppen och gjorde det jättebra redan i första starten för året. 2a bakom övernaturligt bra italienare då och lär ha gått framåt med loppet i kroppen. 13 Millie Millionaire är riktigt bra men får schas av mig från kupongen då man valt att låta Brage Hnasen köra. denne har totalt vunnit 19 lopp sista 5 åren (att jämföras med Ohlsson som vunnit 19 lopp sista 11 dagarna..) Kvaliteten på kuskarn är som sagt var av största vikt i den här typen av lopp.

Skräller det är det mycket möjligt att någon på start gör detta 2 Twigs Floriakash 1% och 3 Famiglia Am 3% verkar ha vissa kvaliteter och kommer favoriterna bort så...
Rank: 15-11-12-14-3-2-13-7-10Avd3  SIsta chansen och storfavorit som kanske kan fällas...
Veckans gulddivision och sista chansen att ta en direktplats till finalen av Olympiatravet nästa helg. Ett kanonlopp där vi får se läckra Makethemark i årsdebut. Skall bli riktigt intressant vad den här kan åstakomma i eliten i år. Rätt rejäl favorit blir Sorbet som just nu är streckad på ca 57%. Var riktigt fin sist och blir tokfarlig med rätt resa i draget. Tycker dock absolut den har blivit lite väl stor favorit mot kvalificerat motstånd. Vill deffinitivt strecka tidigare nämnda Makethemark som man visserligen inte riktigt vet var denne står i årsdebuten men från kanonläge intressant hur som helst. 

3 Zack´s Zoomer är ruggigt vass och årsdebuten vanns på bästa sätt. 7 segrar sista 11 starterna oc hden här 5-åringen lär växa in snabbt i högsta eliten tror jag. Kanske spets här och då skall Zack slås! Bara 6% just nu gör inte saken sämre. 9 Milligans school en av två i loppet med rekord under 10.0 och fart finns det gott om. Toksmällen som städar bort större delen av inlämnade kuponger är 5 Unique Juni med vassa skoglund till 1%
Rank: 3-1-6-9-2-5-8-7Avd4    Prinsar på månen..
6 Bellfaks var riktigt bra vid rejäl vinst näst sist och såg smällfin ut sist då kusken körde upp i en annan sulky och så var den dagen förstörd. Borde kanske kunna köra sig till ledningen i ett tidigt skede och är utan tvekan första motbudet till omgångens jättefavorit Månprinsen A.M.  Tycker kanske att man skall tänka på att Månprinsen bara gjort ett lopp i år och att kusken är långt från den bästa i loppet när man plitar ner singelstrecket. Dock är Månprisen (finns det prinsar på månen) om han är i slag och kusken gör sitt jobb en häst som inte har några större problem att sänka ett sånt här gäng... 10 Art Kjarvald var överstreckad sist men såg fin ut. Nu 2% med välkörande 18-åringen Magnus A Djuse och kanske kan the young one lura "the old one" och ställa till med korsdrag...
Rank: 8-6-10


Avd5.    Spets och slut ?

4 Quito Lane favorit i det här klass II loppet. Startsnabb, står bra inne i loppet , lopp i kroppen, bra läge och Bergh upp nu! Många faktorer som känns riktigt bra på den här och det kan mycket väl vara så att Bergh drar till spets och stannar där. Klart tänkbart spikbud. Rätt bra motstånd dock och 6 Charlock Wiking skall laddas utifrån, kommer med tre raka och har lopp i kroppen. Tar Jakobsson sig förbi Quito är det toppchans, även om jag inte tror det är det lite risk att det blir körning och att de bjuder in övriga i matchen.

Klart intressant tycker jag såfall 12 Winner bac är. Ruggigt fin 5-åring som kommer från 3 raka finfina vinster...2% kan vara jackpotdraget som ger oss miljoner!
Reden låter nöjd som tusan med Moses och 11 Master BLaster har toppfart. Den duon och även 2 Run a mile, 8 Isco Boko streckas tidigt vid gardring.
Rank: 4-6-12-8-3-2-11


Avd 6  Klurigt med volt i silver...
Den själtte avdelningen är veckans silverlopp och det är inte någon helt lätt historia att knäcka rent analysmässigt. Rätt ovanligt att man väljer att köra voltstart och när några av de bästa ekipagen fått knepiga lägen känns det här loppet knallöppet. 4st hästar betydligt mer streckade än övriga, en av dem är 5 Mr Golden Quick som har knallform och avslutar grymt om denne får rätt typ av löpningsförlopp. Spår 4 känns inte riktigt som en plusvariant dock. 7 Knifetown Winner har fått läget av de betrodda. Rätt hygglig chans på spets och felfri och väl där skall Knifetown slås..

8 Global Trust gillar jag skarpt och det vet i 17 om inte den här har högst kapacitet i det här loppet. Höll dunderbra sist och hade det inte varit för spår 8 så hade mitt tips varit givet här. Perfect Dynamite är ett givet streck och det riktigt sköna strecket är O.P.Q.C som gick ett ruggigt bra upplopp sist och plockade längder på bla. Knifetown winner. Q.C känns helt galet bortglömd på 3%:..
Rank: 


Avd7.  Bra chans för emilia i annars öppen avslutning.
5 Sign me up too var ruggigt fin från utvändigt ledaren i årsdebuten. Förvisso mot lite halvbilligt motstånd men det var en årsdebut som gav mersmak. Garanterat gått framåt med lopp i kroppen och nu blir det bike när det är autostart och vettigt läge. Tror och tycker det skall vara en rätt bra chans att välkörande Emilia Leo får segerdefilera efter racet.. 

Motståndet är dock bra och både Electrical storm som visade fin form efter sen lucka sist, 3 Bucks to Burn som har form och läge samt Ural som visserligen gör årsdebut men har skyhög kapacit räknas alla vid gardering.
Rank: 5-9-4-3-8-6-12-1-10-11


Överstreckade: Sorbet, Soutwind feji
Spikförslag: Deep Pocket, Quito Lane, Månprinsen
Chansspiken: Sign me up Too
Sköna dragen:  Bellfaks, Zack´s Zoomer, Hope and dreams
Jackpotskrällarna: Winner bac, O.P.Q.C, Unique JuniStort lycka till! Och missa inte våra system på Simsalabim Tillsammans

Urval av butikens travvinster sista åren:

✓ 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

✓ 2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

✓ I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

✓ I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.


Länk till Aftonbladets artikel efter sista miljonvinsten. Mer kommer ! 
 

Comming soon:

estable
Framtidens mötesplats för travare