Nu kan du även köpa våra tipsandelar på nätet !!

Klicka på bilden för att koma till våra andelar på svenskaspel! 

V75 ESKILSTUNA LÖRDAG & SÖNDAG!

Hoppas mina tips hjälpte er något i lördags när jag bla. bjöd på en chansspik i form av 14% aren From The Mine som spetsade hem V75-1. och även Une Etoile Gar som via mäktiga sista 500m plockade ner Mellby Free. Jag själv satte några sjuor och spelade in till butikens andelsköpare ca. 2 miljoner totalt!! Bla. 7-rätt på lilla systemet Supertjugan som med en insats på 20:- betalade tillbaka 8000:- / andel! 

Härlig omgång den här lördagen och det gäller nog att hålla lite koll på banförhållanden. På förhand ser det ut som om det skulle kunna komma en hel del regn både under lördagen och söndagen.


Klicka här för att komma till våra system på Simsalabim Tillsammans 

Avd1 Toppchans för favoriten i inledningen
Knapp favorit i det här medeldistansloppet är 7 Man at Work. Tycker det är helt rätt även om farligaste motståndaren 6 Burning man är ruggigt vass så ger jag tipset till Man at Work. Ruggig efter uppehåll sist och lär inte vara sämre med det loppet i kroppen och från ett något ovanligt springspår i voltstart skall Kihlström kunna lotsa den här 6-åringen till ett vettigt läge, Blir det spets är nog loppet jätteöver men tror även det kommer gå att vinna loppet från andra positioner för Nurmos häst. Som sagt Burning man från Puros stall med 9 segrar på 20 starter inget man bollar med hur som helst. Med vassa startkusken Untersteiner har denne fått ett smaskigt utgångsläge. Känns rätt heltäckt med dessa två men jag tar ställning för tuffa Man at Work.

Bakom favoritduon är resten i stort sett jätteskrällar hela bunten. Vill man gardera så känns 4 Hövings Unbeatable med Jepson som ett spännande streck. Under 5% och toppform. Även Mr. Clayton J.F som kommer få en fin resa från innern skulle kunna tänkas skrälla.
Rank: 7-6-4-1-5-8-3-2-12-9-10


 
Avd2   Tar sjätte raka över ovan distans?
1 Mellby Hoffa galopperade i debuten men har sen radat upp segrarna och har nu 5 raka! Sist såg det lite halvsegt ut med några hundra meter kvar men utan större problem från utvändigt sista biten kämpade Hoffa utan några större problem ner motståndet till slut. Ny distans nu när det är 3140m men den här känns urstark så det känns inte direkt som om det kommer vålla några problem att det är drygt tre varv.  Motbud finns det och då i form av 6 Fighter Mearas. Visat riktigt bra fart och inte sett slutkörd ut vid segrarna. Ulf Ohlsson och hyggligt läge gör inte saken sämre och visst räknas Fightern tidigt.

En som var ruggigt läcker sist var 8 Vicar som vunnit 3 av 9 starter och såg riktigt på gång sist. Ny distans även här men vann över 2660m sist och ser rejäl ut! 

Rank: 1-6-8-10Avd3   Milligan lite väl stor ?
Tycker helt klart att Milligan´s School borde ha toppchans med dessa förutsättningarna 1640m bilstart och spår 5 känns klart vettigt och det kan vara en tänkbar spik. Tycker dock kanske inte Milligan såg som allra bäst ut sist och en gardering känns intresssant då Milligan kommer bli en av de större favoriterna sannolikt den här veckan. 3 Lucifer Lane satt fast med tillsynes ganska gott om krafter sist bakom vinnande Zenit brick och lär få en bra postition från spår 3 här.  Går ju knappt att lämna in en garderad lapp utan Mack Dragan som sett finfin ut sista starterna. Inget vidare utgångsläge men med bara lite klaff går ingen säker till slut.  Skulle banan bli lite knepig och det gå lite för fort kan 12 Dreamoko var en tänkbar jättesmäll.
Rank: 5-8-3-12Avd4  Stolopp - Här kan det skrälla
Favoriten Polly Avenue kan mycket väl vinna det här stoloppet men loppet känns öppet och upp emot 40% på favoriten känns galet mycket. Två riktigt sköna drag skall jag bjuda på. 4 Ti amo face var riktigt riktigt bra vid vinsten näst sist och även om det inte var samma gnista sist har den här varit ute mot betydligt hårdare motstånd än många konkurrenter i det här loppet och med välkörande Adielsson ett givet streck till snudd på märkligt låga ca 5%. En annan väldigt lite streckad som kommer med form och gjorde en stark prestation sist när denne vann efter att attackerat själv i tredjespår 6-700kvar är 2 Fair Enough am som bara måste med på en garderad lapp till ca 6%
Rank: 4-2-6-10-11-5-3-12-14


Avd 5   Ny skräll på lut här!

Klass I försök och här kan jag nästan lova skräll :) Det här loppet känns oerhört öppet och ingen känns chanslös och en helgardering här känns riktigt skönt om möjlighet finns. Istanbul Boko knapp favorit och kan absolut vinna. Till "bara" 20% en streckvärd och favorit. Ett riktigt kul streck är den något ojämna Nobel boy. Satt fast sist och såg fin ut och till 1% tar jag den här på kupongen alla dagar i veckan. Intressant även att Ulf Eriksson får chansen den här gången och det känns som ytterligare ett pluss!  Tipsettan tillslut till 6 Valesques Gar som agerat jämnt och stabilt på slutet och avslutade tungt sist i ett lopp som Giant Shadow vann. Möter ett överkomligt gäng här..
Rank: 6-7-9-2-12-4-5-8-11-10-3


Avd 6  Dryga tre varv och starka favoriter
Andra loppet den här omgången som körs över dryga tre varv. 8 Whipped Eggs stor stor favorit och nust nu 64%. Whipped travar kanske inte alltid helt hundra men sett bättre ut på slutet och stått för starka prestationer. Möter väl lite av ett överkomligt motstånd och det är mycket möjligt det kan bli ledningen om kusken är offensiv. Kusken fressten. Kihlström upp nu och det tycker jag faktiskt är en rätt rejäl nackdel. Bergh känner hästen innan och utan och vi får se om Örjan löser det här. Jag vill nog gärna ha en syn på den här favoriten.  Klar andrahandare urstarke Vischio Holz med Mr. Jepson. 13 segrar på 37 starter och visade fin styrka och form sist när denne kom tillbaka över upploppet och var bara slagen med en mule. Dessa två känns som det räcker ganska långt med. Vill man gardera vidare är 7 Global Skipper 1% och 5 Vagabond Bi 5% sköna skrällstreck.
Rank: 15-8-9-7-10-5


Avd 7   Spännande avslutning att vänta..
Sitter vi med 6 rätt inför denna avslutande avdelning hade det känts rätt skönt med ett gäng streck kvar. Silverdivisionen med autostart och över medeldistans avslutar omgången och det är ett rätt bra lopp det här. Esprit Siso knapp favorit. Har inte startat på en dryg månad men avslutade då vasst i ett stenhårt lopp efter invändig resa. Kan vinna men ingen given spik på något sätt. Nicky Flax har lottats till ett kanonläge och kommer med två raka segrar. Linus boy vann direkt efter en lång paus sist och kan säkert vara ännu bättre nu. Tror det kan bli ett rätt passande lopp trots bakspår och ingen går säker när björn kastar loss sista 500m. På jätteskrällfronten gillar jag 1 Aron Palema. Smyger med från innern och med maxklaff skulle 7-åringen kunna vara med på fotot till ca 1% även Island Life har bra fart hoppat i tre raka nu men felfri kan han mycket väl blanda sig i striden till ca 4-5% Gardera..
Rank: 10-5-2-9-4-3-1-8-7-6-12-11


Överstreckade: Polly Avenue, Whipped eggs
Spikförslag: Mellby Hoffa, Men at work
Chansspiken:  Mackdragan
Sköna draget:   Linus Boy, 
Skrällarna: Ti amo face, Noble boyStort lycka till! Och missa inte våra system på Simsalabim Tillsammans

Urval av butikens travvinster sista åren:

✓ 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

✓ 2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

✓ I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

✓ I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.

26 oktober  2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela

3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen. Totalt över 2.2 miljoner till butiken denna lördagen!


Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !