Simsalabim´s Stryktipsandelar hittar du här: Stryktipsandelar

Örebro V75 lördag !

V75 Örebro!
Lite av en speciell vecka för mig då vi för sista helgen har kvar butiken Simsalabim som från och med måndag kommer finnas kvar men med ny ägare. Har dock börjat sista veckan bra med 8-rätt på V86 (drygt 57.000:- vinst) och är nu dundertaggad inför helgens V75or. För er som har möjlighet att besöka butiken så kommer jag finnas där hela lördagen och snacka trav, ta en kaffe med den som vill ! :) 

Mera tips till flera spelformer! Vi kommer göra om den här sidan simsalabim.se till en sida med ännu mer spelinformation! Här kommer jag lägga ännu mer tid på att bjuda er på tips, blogg, spelnyheter och mycket mer info om andelar osv. 

Hela "digitala" Team Simsalabim kommer självklart vara kvar och du kommer hitta alla våra andelar som vanligt på www.atg.se/simsalabim  här kommer även vissa andelar som ni tidigare bara hittat i butiken finnas framöver. Och självklart alla våra tipsandelar som finns varje dag. Kommer även bli mer info kring stryktips och mycket mer här på sidan. Våra tipsandelar hittar ni här. Jackpot 15 miljoner på stryktipset den här lördagen! 

Missa inte att det är V75 även på söndag från Solvalla. Tyvärr kommer jag denna veckan inte hinna göra några tips dit men framöver kommer det bli mycket mer tips även till extra V75 omgångar. Ha nu en trevlig helg och lycka till med liret! 

//Fredrik Simsalabim
 

Vill ni vara med på mina system så hittar ni dessa här:  atg.se/simsalabim  //Fredrik
 

Avd 1  Bästa trion med sämsta utgångslägena
Bronsdivisionen över medeldistans och med voltstart inleder veckans V75 omgång. Tycker tre hästar sticker ut lite här och de har lottats till spår 10,11 och 12.

10 Cab Lane kanske blir favorit tillslut. Var rent tuggigt bra vid vinsten på Solvalla näst sist. I den sista starten i Skellefteå fick Cab Lane ett perfekt lopp i andra ytter. Gick bra hela vägen in men kunde inte få tag i ledande Rossie Palema. 8 vinster på 18 starter talar om att den här 5-åringen vet hur man hittar först till mål. Tycker dock den här uppgiften inte ser helt lättlöst ut på förhand.

Mitt tips får fina Van Gogh Z.S som kommer från Mr. Berghs formstall. Imponerade 14 segrar på 23 starter hittills, och sist blev det knapp men ändå säker vinst efter ett kortare uppehåll. Säkert ännu bättre nu och även om spåret är bedrövligt skall målarn räknas med hygglig chans. 

11 Strong pepper  har visat sig duga i sverige innan. Gjort några starter i norge på sensommaren men är tillbaka på V75. Missgynnas av bakspår men som sagt en av de bättre i loppet. 

1 The bold eagle får mycket streck från innern. Klart duglig häst som vann sist, fick då allt serverat perfekt och även om läge/kusk är perfekt så tycker jag topptrion känns klart tuffare. 5 Get Ready On Tour och 6 Cargo Door tidiga skrällar om man garderar på rejält.
Rank: 12-10-11-5-6-1


Avd 2 Undomslopp - Stolopp och veckans bästa spik
Räcker med att lästa propositionen så tänker man direkt att det här kommer kosta många streck att lösa, Men så är inte fallet den här gången :) Som sagt, stolopp och ungdomslopp och det är ett gäng rätt vassa "ungdomar" som gör upp här. Tipset utan någon som helst tvekan till favoriten 7 Kattens Rose. Det här 5-åriga stoet körs av duktiga Kevin Oscarsson och har visserligen fått ett spår lite väl långt ut på vingen för man skall bli helt nöjd. Men insatserna på slutet har varit helt fantastiskt bra. Fyra vinster sista 5 starterna och det har inte varit några bluff segrar direkt :) Sist var det dödens hela vägen på westholms Groupie Doll men Katten kunde trots tufft lopp plocka ner denne enkelt sista biten. Stark och rejäl och toppform och ett tillsynes ganska svagt motstånd gör att jag förordrar singelstreck. 

Slår inga riktiga gnistor om motståndet och man undrar om inte favoriten skulle kunna köra sig till spets i ett tidigt skede. Vem vill svara den ?
2 Mission Beach drar en del streck. Vassa Magnus Djuse i sulkyn men saknar kanske den där riktiga vinnargnistan även om hon kunde vinna på ett bra sätt i östersund sist.
3 Pastorns Lady har inte startat sen i maj.
5 Loes har varit struken i en tilltänkt start 10/10 pga feber.
Kanske mest intressant om man nu skulle vilja gardera favoriten är 11 Make more cider med vassa Gustav Johansson som blir väldigt lite streckad. Även 6 Frequency AM har bra fart men har inte heller startat sen i maj.
Rank: 7-11-2-6-3-8-5


Avd 3 Tuffa hästar men 40m att plocka in kan bli tufft..
Dagens andra stolopp och det här med hästar utspridda över tre volter. Det slog inte direkt några gnistor i sista starterna varken för 14 Activated som visserligen var ute i ett riktigt getingbo och blev kvar i kön från ett dåligt utgångsläge eller för 15 Tessy dÉte som gav ett knepigt intryck när galoppen kom i sista sväng efter att hon fått ett perfekt lopp i andra ytter hela vägen. Dessa två lär dra på sig en massa streck då de är vana att möte stentufft motstånd. Men 40m skall plockas in och det känns långt från säkert att de här löser det över medeldistans.
12 Dixie Brick är lite ojämn och travar inte alltid klockrent, men när det stämmer finns det rejäl fart under de fyra hovarna och det var en vass prestation till vinst sist efter lite vila.
7 Aper Mede S.M får en del strack på läge och Ulf Ohlsson. Det är även anmält barfota runt om för första gången på läge vilket känns intressant. Tycker att den här mött lite enklare hästar än idag och får nog svårt att räcka till vinst.

Tycker mig hittat ett väldigt intressant skrällbud i det här loppet i 11 I´m a  believer. Avslutat väldigt bra i senaste starterna och visst känns det som ett rejält kuskplus när nu Kim Eriksson hoppar upp igen. Lite offensivare styrning än på slutet tack och det här kan bli en obehaglig överaskning för många lirare till ca 1%. Det blir väl inte så mycket mer chanstips än så här, men eftersom jag tycker favoriterna känns sårbara ger jag faktiskt tipset till I´m A Believer !  Kommer bli spik på I´m A Believer på Crazy Diamond som ni hittar här  Crazy Diamon diamond 72:- / 13 delar köper du här
Rank: 11-14-12-15-8-10-7-1


Avd 4    Absolut knallöppet - 
Här ligger det onekligen en skräll på lut och gamal hederlig helgardering och sen vända blad till nästa race hade inte varit fel om det är möjligt :) Men jag har grottat ner mig i hästarna och tycker mig hittat ett riktigt intressant bud.
Favorit kommer nog äldsta hästen i loppet 7-åriga Primi Lini bli. Trots sina 7-år har den här bara gjort 11 starter och med bra statistik, vunnit 5 av dessa. Nedspeedad på strechen sist på skelefteå i ett 3140m lopp. Men i och med den andraplatsen blev Primi kvar i klassen med 2 tusen kvar till gränsen, och står således helt perfekt inne här. Nurmos stall går som tåget och kan Kihlström lotsa favoriten till ledningen blir det ingen lätt uppgift för övriga, men det finns flera som kan öppna bra och  jag tror på körning från start här när distansen är 1609m och tycker mig hittat roligare ideér än favoriten. 

3 Livi Oboy är en i mängden av skrällar. Hängde på vinnaren bra näst sist på axevalla och landade på 12.9 där, för att senast ta en enkel spets seger i förvisso enklare gäng men formen och läget finns där för att ekipaget skall vara en tänkbar skräll.

Tipset ger jag till jätteskrällen Valnes Isidor. Perfekt inne även denne i loppet. Kontio upp igen och jorma har 2 vinster på 3 starter med hästen. Bla. näst sist på romme. Sist körde parthanen själv och efter en inledande kort galopp blev det passivt upplägg men en fin avslutning och formen sitter där. Kanske lite väl kort distans för det skall gå från bakspår, men som sagt med lite körning så kommer Kontio där längst ut. Just nu streckad på 2% känns ju underbart intressant :)
Nämnas bör även att 2 Global Attention har ett kanonläge och var riktigt läcker vid vinsten sist och måste med på en garderad lapp.
Rank: 9-6-2-10-11-3-5-4


Avd 5    Seismic ingen silvehäst..
Bakspår och kort distans ingen höjdare, men 10 Seismic Wave som var ute i Jubileumspokalen näst sist har visserligen pengar för att få starta i silver fortfarande men visst känns 5-åringen som klassen högre än övriga här.  Ungefär dubbelt så mycket startpoäng som den klara andrahandaren är en av parametrarna som talar för detta. 13 segrar på 24 starter men som sagt inget drömläge. Hade faktiskt även hellre sett en lite offensivare kusk än Örjan på den här. Får den här lite obehagliga feelingen att Kihlström kan komma sätta in spurten lite sent och Chapuy kan rinna undan med huvud och hals tillgodo på målfotot. 
Bra spikbud i en ganska öppen omgång men spåret gör att garderingen är tänkbar. 

1 Macelleria från formstall och har läget. 5%
3 Overtimeosåfin toppform, bra kusk bra läge 0%
7 Adde S.H. tillhör de bättre och gynnas av att 6 är struken
11 Dragster var vass sist men kan väl ändå inte vinna från läget trots Erik igen?
Rank: 10-4-3-1-7-11-9


Avd 6   Dryga tre varv och omgångens största favorit
7 segar på 15 starter och härlig form på Nurmos tränade 6 Västerbo Pokerface som sannolikt kommer bli den här omgångens största favorit. Visst har 6-åriga valacken en vettig uppgift men ha i åtanke att det är första starten i karriären över dryga tre varv, och även om Västerbo känns dunderstark vet man inte riktigt.. 

1 Frozen Queen var rent galet bra och stark vid andraplatsen på Solvalla sist. Dödens och låg på rätt rejält under vägen men var ändå bara knappt slagen. Erik Adielsson en av landets vassaste kuskar när det gäller att kunna hushålla med krafterna över de här distanserna och klaffar det från innern är det en väldigt tänkbar utmanare till favoriten.
 
10 Hurricane Silas har form och är stark men får nog svårt att ta alla på styrka
11 Upper Face var bra vid seger sist men möter lite bättre hästar här. 
12 Algot Zonett är lite av draget om man garderar favoriten. Wäjerstens stall går som tåget och Algot var ute mot Very Kronos mfl. sist över dagens aktuella distans och gjorde ett kanonlopp som trea.

4 Estelle Nordique har jag "små jagat" ett tag och den här lite tröga 6-åringen vinner inte direkt på beställning men distans, kusk och läget är bra. Vid riktigt hårt tempo kommer den här in i matchen när målsnöret skall dras..
Rank: 6-12-1-4-11-10


Avd 7 Tipset till Zarenne Fas trots bakspår!
Zarenne fas kördes i dödens på Stole The Show på halmstad i sista starten, där gick första 1000m på 12.4 och Zarenne fortsatte i hårt tempo, 1500m gick på 12.2 att det blev lite för tufft var inte så konstigt men det var en klart bra insats och trots att det "bara" blev en sjätteplats var han bara en dryg längd efter vinnaren i mål.
3 Heart of Steel drar mycket streck här från visserligen bra läge, denne var före Zarenne i mål sist men efter ett betydligt vilsammare lopp. Har feeling att Djuse som hoppar upp bakom Zarenne fas den här gången kan avgöra det här till slut trots bakspår!

10 Milligans School är en stjärna och har faktiskt sprungit in mycker mer än dubbelt så mycket som näst mesta häst i loppet med sina 13 mkr på kontot. Har även flest startpoäng av alla startande i veckans V75 med drygt 12.000. Slog inga gnistor sist och kommer kanske bli lite överspelad från spår 10.
Tokgillar Lucifer Lane som nu möter tufft guldmotsånd, men nu med lopp i kroppen sitter nog formen där och ingen säker om Johan A Nilsson kan skicka ner djävulen i en vettig position inför spurten. Milliondollarrhyme har inte något höjdarläge men jag gillade hur han såg ut sist bakom Very Kronos och den här kan vara klart farlig att lämna utanför en garderad kupong.
Rank: 9-13-3-2-6-10-11-4

Överstreckad: Västerbo Pokerface
Spikförslag: Kattens Rose, Seismic Wave
C
hansspiken:  Zarenne Fas
Sköna dragen:  Van Gogh Z.S, Algot Zonett

Jätteskrällarna:  I´M A Believer, Valnes Isidor

Hoppas jag kunnat hjälpt dig en bit på vägen mot 7-rätt!
ill du vara med i mina system så hittar du dem här: atg.se/simsalabim  //Fredrik

Nu kan du även köpa våra tipsandelar på nätet

v75 tips

Urval av butikens travvinster sista åren:

✓ 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

✓ 2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

 I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

✓ I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.

26 oktober  2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela

3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen. Totalt över 2.2 miljoner till butiken denna lördagen!

31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!


Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !