10 Miljoner jackpot på Stryktipset och 3 Miljoner jackpot på Europatipset!

Simsalabim´s Stryktipsandelar hittar du här: Stryktipsandelar

Åby lördag med storloppet Åby Stora Pris!

Väldigt intressant V75a den här lördagen när vi avslutar omgången med självaste Åby Stora Pris. 2 miljoner till vinnaren där och visst är det intressant när de här storloppen körs över lång distans 3140m autostart. 
Hoppas kunna bjuda på lite sköna drag och hjälp till sjuan och ni hittar alla mina system på tillsammans: atg.se/simsalabim  //Fredrik

Obs. Extra V75 söndag med bla. Kallblods kriteriet. Tyvärr inga tips dit men vi kommer lägga all tid på systemen på söndagen. 

Avd  Veckans största med passande förutsättningar
67% i skrivande stund på jättefavoriten Unoicsdue Grafa med mr. Goop från spår 4a i den här inledande klass I finalen. Känns nästan lite synd för loppets skull att vassa 12 Strong Pepper skulle få just spår 12. Nu är risken/chansen ganska stor att favoriten sitter tidigt i ledningen och tempot kommer bli ganska långsamt.  Är ändå lite sugen på att gardera, vet att det krävs tur för Strong Pepper men imponerande insatser har det onekligen varit på slutet. En annan som såg riktigt fin ut och smått okörd vid seger sist är 1 Pleasure for cash. Jätteskrällen är onekligen Mellby Granat som avslutade klart bra sist. Bra läge här och totalt ostreckad på under 5%
Rank: 4-12-1-3-2-9-10 

 
Avd2  Läcker favorit med toppchans
5 segrar på 7 starter och det har vart ett mäktigt intryck i de sista tre vinsterna när Champ Lane nr 7 gjort slarvsylta av konkurrenterna. Spår lite långt ut här men jag tror faktiskt favoriten utan tvekan bara är bäst här och vinner det här från i stort sett vilken position som helst. 6 newport beach var bra vid segern på halmstad då denne höll undan knappt för Arvid S.H dessa två klart första utmanarna till favoriten om denne skulle komma bort.
 Rank: 7-2-6-1-9-8

Avd3  Fint fyråringslopp det det kan skrälla..
Goop favorit igen den här gången med 6 Aramis bar. 9 segrar på 20 starter och fin vid vinsten sist. Läge utanför ett par av de värsta konkurrenterna som inte har gett slaget förlorat mot favoriten. 5 Power har med sina 5,8 miljoner intjänade 4.3 miljoner mer ca. än den som tjänat näst mest i loppet. Har Bergh ställt ordning power och hittat formen så går ingen säker här. Mött bla. Ecurie D på slutet och det här känns klart enklare. 
1 Galilea AM fick ett bra lopp sist trots spår 13 men avgjorde retfullt enkelt och såg riktigt fin ut. 5% på den i skrivande stund är ett rejält fynd. Ultion Face, Marvellous Tooma är andra tänkbara skrällar.
Rank:5-1-6-4-2-3-8-11-9-10-7


Avd4. Final i diamantstoet över tre volter
Goop med en favorit duo i det här stoloppet. 9 Anthara Bi och 15 Karamell Hill. Båda väldigt vinstvana och kommer med bra form och den duon är det sannolikt att vi hittar vinnaren i. 14 Millie Millionaire med rätt ryggar sista varvet kan bli farlig och på skrällfronten ser 1 Your Dreamlove, 7 Virgin Maiden och 10 Polly Avenue ut att bli totalt ospelade.
Rank: 9-15-14-5-7-4-1-12-11-8

Avd 5  Lite en eller alla i bronsfinalen 
Svå.rlöst bronsfinal där favoriten i skrivande stund är streckad på smått otroliga 18%. Det berättar verkligen att spelarna har svårt att bestämma sig vem man skall tro på i det här medeldistansloppet. Jag ger tipset till vinstvana 4 Atik D.L. åkte dit på speed mot Waikki Silvio sist och trivs nog bäst när det blir lite hårdare tempo hela vägen. Jepson är säker och det kan vara en chansspik för den lite modiga. Öppet för övrigt som sagt var och kul skrällar om man garderar kan vara 6 Adde S.H, 7 Hobby De Liton..
Rank: 4-12-10-11-2-6-3-5-7-8


Avd 6.  Sevärd silverfinal över medeldistans
Två goophästar strukna här och ändå är Goop själv favorit med Zap Di Girifalco. Spår 8 ingen höjdare men löser det sig hyggligt blir denne att räkna med. Harran Boko glänste vid vinsten på jägersro sist och trots att Man At Work spang 10 sista varvet blev det ingen seger sist. Kanonläge här men i bland känns det lite som vinnargnistan sista biten inte riktigt finns där. Jätteintressant är det att Erik Adielsson sätter sig upp och förstärker bakom Sevilla för första gången.
Rank: 3-8-9-2-1-12


Avd 7  Åby Stora Pris 3140m - 2.000.000:- till vinnaren
Ett av årets mest intressanta storlopp som alltså körs över dryga tre varv. Knapp favorit nu Who´s Who som var riktigt kul att se tillbaka i toppform sist. Visslade ner ett förvisso billigare gäng på jägersro men det var som sagt var härligt klipp och form i steget. Kul att se hur 6-åringen räcker mot det här gänget över denna distansen. 2 Cokstile har ett kanonläge och levererar tokbra prestationer mot eliten varje gång. Kan Paal hålla sig kall tre varv? såfall vet i 17 om någon kan stå emot Cokstile. Kontio upp första gången på starka Velvet Gio och Moni Viking trivs över distansen. Very Kronos 2% ett av de roligaste skrällbuden och enormt starka Ble Du Gers till få procent kan vara tänkbar på en välgarderad kupong
Rank: 


Överstreckad: Aramis Bar
Spikförslag:  Champ Lane
C
hansspiken:  Atik. D.L
Sköna dragen: Sevilla, Cokstile, Galileo AM
Jätteskrällarna: Very Kronos, Mellby Granat, Arvid S.H

Ni hittar alla våra system till veckans omgång på länken här: 

Simsalabim Tillsammans

Nu kan du även köpa våra tipsandelar på nätet

v75 tips

Urval av butikens travvinster sista åren:

✓ 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

✓ 2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

 I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

✓ I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.

26 oktober  2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela

3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen. Totalt över 2.2 miljoner till butiken denna lördagen!

31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!


Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !