BERGSÅKER MED MULTIJACKPOT I DAG - 100 MILJONER SKÄL ATT LIRA

Vilken mäktig omgång vi har framför oss den här lördagen. Multijackpot med ca 100 miljoner om det blir en ensam vinnare. Omgången ser rätt klurig ut och det kommer sannerligen bli en hög utdelning hur som helst... 

Nedanför bjuder jag på lite av mina drag till lördagens 100 miljoners omgång.
Häng med på minas system på tillsammans och önskar er/oss stort lycka till i helgen!


//Fredrik


Klicka här för att komma till våra system på Simsalabim Tillsammans 

Avd1  Amatör i hetluften direkt mot stenhårda proffs
Ett klass I försök över medeldistans inleder den här 100 miljonersomgången. 9 Caligula har en rent makalös statistik med 9st vinster två andraplatser en tredjeplats på 13 starter i karriären. Två starter i år och båda dessa har slutat med vinst. Näst sist i ett uttagningslopp i Dam-SM där segern togs plättlätt trots årsdebut och sista 600m ca utvändigt ledaren.. Sist var det en ganska enkel viktora från spets och favoriten given på kupongen trots bakspår.  Dock känns motståndet kanske lite hårdare emot denna gången och någon walkover är det inte tal om för motståndarna.

10 Aston D.K avslutade bra i skymundan näst sist efter ett halvkrångligt lopp i kön mot bra motstånd. Sist var det dock andra bullar och segern togs på Gävle med 10.8 sista 1000m och det var med "halva upploppet" segern tog. Måste bli galet farlig även här trots bakspår och streckenser klart intressant ut då denne i skrivande stund är på under 10%
Amatören Ingvar Nyberg sitter upp bakom 3 Everest Sisu och det är tufft motstånd han stöter på i form av svenska kusk eliten med Örjan, Goop, Jepson, bergh mfl. Men Everest Sisu visade ruggigt fin fom vid vinst påV75 dannero sist. Hade lite otur och blev bakåtdragen i starten innan (loppet som Caligula favoriten vann) Och visst det är amatör som kör men Ingvarhar 127 starter i år och en segerprocent på 18. Och som om det inte vore nog ett betydligt bättre utgångsläge än flera av konkurrenterna och jag vill inte sitta med en bong utan ingvar den här jackpotomgången
Rank:A. 9-10-3   B. 3-8-5-4   C.12-11-2-6-7


 
Avd2 Omångens största favorit fallet tungt?
Kallblodslopp och stora tunga 7-åriga Pydin är och ser ut att bli ENORM favorit här. Just nu streckad på ca 70% och största favoriten den här lördagen. Möter ett på pappret ganska överkomligt motstånd men i en omgång med 100 miljoner i potten lockar det onekligen att gardera den här lampan. Ove A Lindqvist har endast 2st V75 segrar i år och i jämna V75 lopp är kusken onekligen av betydelse.  

6 Tandkraft har nog bästa kusken i loppet och har tjänat mest pengar i karriären 2.6 miljoner. Formen har varit lite "sådär" ett tag men sist på solvalla såg verkligen tandkraft dunderläcker ut som fastlåst efter en invändig resa.  Granetta nr 12 tyckte jag var väldigt överspelad sist men gick bra efter galopp och den här gången fullständigt bortglömd och det här kan vara en miljonskräll. 1 Wilda Fille har fyra raka segrar i monté kanske kan överaska nu även i sulky, har trots allt en riktigt bra kusk i Erik Adielsson och ett smaskigt utgångsläge. 
Rank:  A. 6-7  B. 12-10-1-8-4Avd3  Fin Silverdivision och här har jag ett kanondrag.
I skrivande stund bara 7% på 4 Vienvia Font från Mr. Gubbelinis stall. Ruggig avslutning näst sist från sista platsen till knappt slagen av vassa Vainqueur R.P. Riktigt tufft lopp i lördags men höll ändå farten bra hela vägen in i mål. Den här gången Anders Eriksson upp och läget är onekligen tilltalande. Har lite feeling att det här kan vara en av omgångens roligaste jackpotskrällar och givet streck på bongen för nr.4!  

Ural blev fast med krafter kvar i finalerna senast men såg fortsatt fin ut. Inget höjdarläge här men med lite klaff går ingen säker när linjen börjar närma sig på Bergsåkers 200m långa upplopp. Bucks To Burn 11 kommer bli mycket spelad, Fick bara stryk av vassa Milliondollarrymes sist, Tycker läget är lite tufft och jag har faktiskt svårt att se Bucks runda de här. Eder Bob smällde runt ett gäng kallblod sist i racet Hot n cold och även om det är lite mer snabbfotat motstånd här skulle Eder kunna vara en skräll.  Har ingen feeling för spickelback face som visserligen har fått ett bra läge men kommer få en hel del streck. Eldorado B måste med på en välgarderad lapp men som sagt var, Vienvia Font är draget här!
Rank: A. 4.8  B. 5-11-12-9-3-10  C.1-2-7Avd4  Ston - lärlingar - 15 hästar...
Ja visst låter det på förhand helt "omöjligt" den här typen av lopp är lite av skrällpropositionen nr 1. Massvis med hästar på två volter och lärlingar som är sugna på att visa upp sina kunskaper på V75 och kanske ibland något överladdade inför uppgiften. Men tycker här att rent kuskmässigt och även sportsligt man fått hop ett riktigt kanonlopp. 

Ger tipset utan någon som helst tvekan till 8 Visa As som tränas av Mr. Gocciadoro. Står perfekt inne i loppet med 992.450kr på kontot då tilläggsgränsen går vid 1 miljon. Kan tänka mig att kretsen kring hästen hade önskat något annat än spår 8 som hon fick nu. Men som jag ser det är det bara oddshöjjande. Oerhörd kapacitet i den här och i sista starterna har det blandats med lite av en bortkörning av goop för tre starter sen, överlägsen vinst näst sist och en bra prestation sist med lite spår på väg till täten. Nu rebecca Dahlén upp vilket känns helt okej. 21 platser på 80 starter kunde kanske vara lite bättre men hon duger absolut här! Visa As har fått en del tunga resor men har 15 vinster och 8 andraplatser på 39 starter och med lite lite klaff tror jag Visa bara är bäst här... 

Queen of sand slog av Visa As kort innan linjen sist men jag har ingen feeling för att det händer igen om inte spåret ställer till det. Värst mot mitt drag tror jag 1 Chapter N. Deo är. Kanske bästa kusken i loppet i Anders Eriksson och drömlägge och form (kommer med två raka)  På 20m tillägg räknas vid gardering både Shadow Gar och även 13 Hevin Boko. Samt jätteskrällen som ser ut att bli helt bortglömd 11 Inga in heaven. Riktigt bra vid seger näst sist och flög lågt över upploppet sist för att åka dit på målfototorsk. Här kan vi ha ett multijackpotdrag som heter duga till låg procent.
Rank:  A.8  B. 1-11-13-15  C.  14-10-7-4-5-12


Avd 5  Tipset till hästen med sämst läge..

Ett väldigt jämnt klass II lopp med några som verkligen imponerat i sina sista starter. Favorit och kanske lite väl stor sådan ser 5 Mellby Galanga ut att bli var visserligen riktigt bra sist men möter här ett helt gäng vassa och formstarka hästar och känns mest som en i mängden. 1 Klose har varit rent tokbra i två starter och med välkörande Wäjersten från innern måste Klose räknas även här. Även 9 Simb Triumph imponerade sist. Vann på ett läckert sätt i ensam stil och har 5 segrar på 15 starter. Men jag ger dock tipset efter att jag hoppas det blir lite tempo på loppet till långstegade 12 Highspeed Dynamite. Käkar upp motståndet tillslut och över Bergsåkers 200m upplopp med någon halvbra rygg sista 600 tror jag Berghs springare blir svår att stå emot
Rank: A. 12-1-9-5  B.10-6-3-2  C. 4-11-8


Avd 6  Nurmos eller Nurmos trots dåliga lägen ?
9 Victory Toplin har 8 st segrar på 14 starter och visade färsk form sist. Kan ta rygg på rätt startsnabba 2 Marciano och få ett kanonlopp i något i stil med andra, tredje ytter om det vill sig väl. Tror faktiskt Victory har bra chans att vinna om det bara klaffar lite. Annars är det bronsloppet över sprinterdistans väldigt väldigt öppet. 8 Lexington Hall är den andra nurmos hästen i loppet och visserligen bedrövligt utgångsläge men har ruggig form och avslutningen sist var vass. Är det någon som kan lösa ett sånt här läge är det mr. Goop och den här känns klart intressant och väldigt bortglömd.

7 Falcom AM är obesegrad i en av en start på kort distans och ganska mycket streckad. Tycker dock läge och motstånd gör att den inte är jättetidig för mig.  Både Track Angel, Mr Clayton J. F måste med på en garderad lapp från bra lägen och 5 All Star och 1 Sir Henry P Hill är jackpotsmällarna.
Rank: A.9-8  B. 4-5-3-1-12  C. 7-2-10-11


Avd7  Sundsvall open trot med1 mijon avslutar.
Sundsvall open trot har även i år lockat ett riktigt bra startfält. Medeldistans och en miljon till vinnaren och favorit till att plocka hem denna kommer 1 Ringostarr Treb att bli. Fastlåst så det förslog i norge näst sist och i ivern att få (skapa) sig en lucka på upploppet blev ekipaget diskat men med en lite turlig lucka hade nog Ringo vunnit även det loppet. Revanchen kom snabbt och i en imponerande insats slog Ringo självaste Propulsion i Hugo Åbergs nere på Jägersro i sista starten. Visst skall det vara bra chans, speciellt om han lyckas hålla upp ledningen men motstånd saknas sannerligen inte.

Makehtemark radar upp fina placeringar i de allra största loppen och med rätta ryggar går ingen säker över upploppet när Ohlsson trycker gasen i botten. 10 Cyber Lane för Mr.Untersteiner jr satt fast med gott om krafter som fyra i Hugo Åbergs och såg allmänt läcker ut. Kommer bli lite bortglömd från bakspår och är en kul skräll. Sorbet lottades till ett smaskigt läge och kan inte heller räknas bort. Samma visa med Milligan School som kan avsluta den här typen av lopp som en ettrig tiger..  

8 Uza Jozelyn vann prix de maharajaha med 900 tusen i första sist på ett imponerande sätt. Möter ännu lite tuffare hästar här när det även är hingstar men till en väldigt låg % ett streck för den som har råd.  Lite samma sak med Nadal Broline och Milliondollarryme som kanske inte är jättetidiga men har fart att duga utan att tveka. Lite sammanfattning får bli att Ringo kan vara lite av en chansspik trots favorit skapet eller måla på med en 5-6 streck.
Rank: A.1  B.10-6-4-2-8-9-7    c. 3-5


Överstreckade: Pydin, Mellby Galanga
Spikförslag: Visa AS, Ringo Starr Treb
Chansspiken: Highspeed Dynamite
Sköna dragen:  Everest Sisu, Tandkraft
Skrällarna: Lexington Hall, Inga In Heaven, Vienvia Font


Stort lycka till! Och missa inte våra system på Simsalabim Tillsammans

Urval av butikens travvinster sista åren:

✓ 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

✓ 2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

✓ I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

✓ I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.


Länk till Aftonbladets artikel efter sista miljonvinsten. Mer kommer ! 
 

Comming soon:
 

estable
Framtidens mötesplats för dig som gillar trav! 

Signa dig på sidan för att få chansen att testa vår produkt före alla andra. www.estable.se