Solvalla - Finaler !

Underbart med de här finalomgångarna när vi får se härlig sport och samtidigt är nästan alla lopp den här lördagen riktigt härligt spelvänliga.


Håll tillgodo och missa inte mina system på tillsammans: atg.se/simsalabim  //Fredrik

Avd1  Stoeliten med intressant och svårbedömd jänkare
Från Mr. Svanstedt i höstas till Daniel Redén kom 1 Golden Tricks som nu gör sin första start på en svensk travoval. Självklart svårbedömd men kommer med "hyggliga" rekordet 08.6 Kan tycka att det är lite märkligt att man tillåter de här jänkarna anmälas direkt till V75.. men men sevärt lär det kunna bli om det nu inte blir en preparé deluxe vilket man skulle kunna ana i debuten..  Se ett par av vinstloppen från usa här: 
https://www.youtube.com/watch?v=6yAIV9H1kws
https://www.youtube.com/watch?v=s8dCF3L9UU8

8 Wild love gick ett starkt slutvarv sist och även om utgångsläget är allt annat än bra är det kanske inte den värsta stoeliten som körts och med tempo på racet kan Wild Love s spurt bita bra här. Lär nog hamna på runt 10% och städar bort en hel del lappar vid vinst ..
Favoriter blir 4 Ultra Bright och 3 Hevin Boko. Jag tror klart mest på den sistnämnda och att skoglund rattar Hevin denna gången ser jag som ett klart plus.  Kul inledning på veckans V75 och fyra streck räcker onekligen rätt långt här. 
Rank: 3-1-8-4

 
Avd2   Lever upp till sitt läckra namn...
Tror jag skrivit detta innan men vilket namn! King of Everything är verkligen ett namn inte många kan leva upp till .. men Kingen kan verkligen det mesta. Öppnar bra och är ruggigt stark och rejäl. Tre raka på klart imponerande vis och även om det finns några hyggliga motståndare här tycker jag det ser ut som toppchans för Claes Svensson att ta 4e raka här i V75-2 med favoriten.

2 Bottnas Fantom hängde på vinnande Maestro Crowe på ett bra sätt sist (Maestro förövrigt struken ur detta loppet) kanonläge och kontio i vagnen borgar för att vi med stor sannolikhet lär se Bottnas i striden bakom favoriten eller kanske i vinnarcirkeln om favoriten har en sämre dag.. 
På jätteskrällfronten måste 8 Cayucos nämnas. Riktigt stark och rejäl och såg faktiskt smällfin ut sist när det blev skoryck runt om. Samma anmält nu och även om spåret är omständigt är 0% i skrivande stund galet streckvärt om man nu garderar favoriten.
Rank: 5-2-3-8-7-1


Avd3 Paralympiatravet , Deltävling 1
Two horse race! Ja visst känns det som om på något sätt pånyttfödde Disco Volante som kommer från två grymma segrar på 10-tider och 6 Gareth boko som även han kommer med två raka och fyra vinster sista fem gör upp om segern i det här medeldistansloppet som även är uttagningsrace till Paralympiatravet som i år ersätter olympiatravet. 

Tror klart mest på Disco den här gången då Ulf Ohlsson borde ha riktigt bra chans att köra sig till ledningen omgående med katapultstartsnabba disco och väl där skall det vara en riktigt bra chans. Bakom duon tveksamt om någon kan utmana isåfall skulle det vara eventuellt barfotadansande Reckless eller 11 Elian Web som skulle kunna få ett streck på en synnerligen välfylld kupong.
Rank: 5-6-11-2


Avd4. Finalen i diamantstoet
1 Rexine var finfin vid seger på V75 halmstadtravet sist och har fått ett smaskigt utgångsläge här. Ulf Ohlsson denna gången i stället för Mr. Goop ingen direkt försämring och det kan mycket väl bli en repris på V75 för det här 5-åriga stoet i vinnarcirkeln. 
Obs. Rexine struken !!

12 Princess S.W kommer med 10st vinster på 17starter och avslutade tungt sist. Nu vankas det skoryck och den här måste med på lappen. 14 Viola Grif har ruggig toppfart och en hel del vinster i karriären och kan vara farlig att glömma här. <
Obs. Vioal Grif struken !!

Även superkapable 2 American Hill är ett gjutet streck.  Bortglömda om man vill gardera vidare är 11 Velegance och 9 Shutter Island som båda i nuläget är streckade runt 3%

Lite nya förutsättningar nu efter två strykningar och klart gynnade av dessa är 2 American Hill coh även 12 Princess S.W som får lite mindre konkurrenter att runda...

Micro Vick avslutade bra ännu en gång sist och har härlig form. Den här gången anmäld barfota runt om för första gången såfall på ett knappt år och även Mr #Erik Adielsson upp i sulkyn och det känns härligt intressant. Just nu 2% och klart gynnad av två strykningar. Kan Micro sitta med i Untersteiners rygg in på upploppet går ingen säker ?
Rank: 12-2-13-11-9-6-4-10


Avd 5.  Tio starter i år redan....
Finska järnhästen 9 Grainfield Aiden är en synnerligen välbekant pålle på V75 i år och det är faktiskt tionde starten i år nu på lördag!! På dessa tio starter har endast EN start inte slutat med att grainfield kommit 1a eller 2a. Imponerande! Tufft motstånd nu i finalen och spår nio. Tål dock det mesta och även om motståndet är stenhårt ger jag fasiken tipset till Grainfield igen!  

man at work har visat lite lite tendenser till att hellre bli tvåa än vinna på sistone tycker jag även om det blev vinst sist. Kommer kanske bli lite väl hårt betrodd här mot detta motstånd men visst, kapacitet finns och läget är bra. Martin de bos och 8 Reverend Wine tillhör favoriterna och är även de givna streck på en garderad lapp. har lite svårt att se nån övrig utmana favoritkvartetten. Skulle kanske kunna vara jätteskrällen 6 Han Herred med Ulf Ohlsson som nästa streck om man har stor plånbok till ca 1%.. 

Rank: 9-7-8-5-6


Avd 6 Starkt startfält i klass I finalen
Stor favorit ser 3 Strong heartbeat ut att bli. Två starter i år har slutat med två segrar och det har sett riktigt bra ut. Sist var det en klassisk spets och slut med tillsynes lite krafter kvar och gången innan kunde Mr. Westholm köra sig även då till ledningen tidigt och vann på ett väldigt enkelt sätt. Bra utgångsläge men nu finns det fler startsnabba hästar runt om och jag har faktiskt feelingen att det kan bli lite mothugg för favoriten här som just nu är streckad på över 50% !

2 Personal Goals fick visserligen ett kanonlopp på innerspår sist och tackade för det med att spurta ned Betting rebel invändigt tillslut. 13.8 barfota runt om sist och kanonläge här och även om det är ingves nu har jag lite svårt att begripa att denna verkar bli totalt bortglömd. 1 Betting Rebel gjorde ett topplopp i tidigare nämnda lopp och har läge för att ladda för ledningen här och svara ut favoriten. Verkar bli barfota, Jänkarvagn och helstängt ... 10 My Sweden vann från ledningen sist på ett bra sätt. Fast med gott om krafter kvar i starten innan och såg fulltankad ut då. Måste bara med på lappen här och får t o m förstarösten från mig!
Rank:10-3-2-1-4-11-7-8-9-5-6-12


Avd 7  Småsvår brons avslutar veckans omgång.
Favorit i avslutningen kommer 6 Burning man bli som imponerade vid segern sist. Har visst varit lite småkrasslig och fått vila lite längre än tänkt mellan starterna och det vet man inte hur det kommer påverka prestationen nu. Riskerar helt kart att få svar av katapultsnabba Star Costashorta invändigt och någon helt klar vinnare tycker jag inte alls favoriten är. 7 Thriller N.P gick ett starkt upplopp sist och har nu ett par lopp i kroppen. Jepson är vass och det är barfota runt om igen som Thriller trivs allra bäst på. Religious har varit riktigt bra på slutet även om denne åkte dit mot Thriller sist kan det vara farligt att glömma Mika Forss styrning här som kommer med 10 vinster på 32 starter... Adde S.H, Guillaume Boko och kanske även jätteskrällen 8 Rocky Tilly skulle kunna tänkas på en välgarderad lapp.
Rank: 7-6-2-10-11-5-8-1-3


Överstreckade: Man at work, Strong Heartbeat
Spikförslag:  Disco Volante, King of everything
Chansspiken: Grainfield Aiden
Sköna dragen: Princess S.W, My sweden
Skrällarna:  Personal Goals, Viola Grif
Jättesmällen: Cayucos

Ni hittar alla våra system till veckans omgång på länken här: 

Simsalabim Tillsammans

Nu kan du även köpa våra tipsandelar på nätet

v75 tips

Urval av butikens travvinster sista åren:

✓ 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

✓ 2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

 I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

✓ I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.

26 oktober  2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela

3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen. Totalt över 2.2 miljoner till butiken denna lördagen!

31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!


Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !